Dobro jutro!
Mi smo danes se kar dobro spali, sedaj smo pa ze pojedli zajterk, po RR pa moram spravit malo v red stanovanje + likanje.
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Ayo, daj ti malo napiši, a je v tujini kaj drugačna praksa kar se porodov tiče?
Jah, kaj pa vem, saj pozante pregovor, da je sosedova trava vedno bolj zelena!
Tukaj pri nas ne vem koliko je kaj razlike od Slo, ce ne v tem, da je zelo v modi EA, jo ima vsaka porodnisnica in je v uporabi v cca 70%. Nosecnica se zanjo lahko odloci med samim porodom, ce ne more vec.
Kar se tice sprozitve - tukaj je tako, da te tvoj osebni g popelje do poroda in odloca ter odgovarja za sam porod (in je pri njem na koncu tudi prisoten). Torej on se odloci kdaj sproziti, cakajo pa najvec do 14 dni, od cesa zavisi pa itak veste - kolicina plodovnice, delovanje posteljice itd.
Lahko pa recem, da je vse bolj sprosceno in na easy, se mi zdi v Slo je vse prevec panike okrog vsake minimalne stvari, pa folna kislina, ma donat, pa malinov caj, pa masaza presredka, mandljevo olje, keglove vaje, pa pocivanje za vsako malenkost...

Uf!!!
Magi*, pri tebi je pa res postalo vse skupaj precej resno.

Te pa popolnoma zastopim, kako je bit zaprt med 4 stenami, ker to sem jaz ravno dala cez in je za pop

. In ves, mogoce je tudi to krivo, da slabse spimo. Ker sedaj ko sem jaz zacela migat in letat naokrog, tudi jaz bolje spim. No, zelim ti da se stanje izboljsa, in da bos se pred porodom lahko sopingirala!
SD, ugani kam grem danes ob 12h?

Sem v formi.
Imamo lep soncek tukaj pri nas, grem sedaj malo pospravit.
Lep dan!