No, jaz sem se trdno odločila, da počakam na
. Danvari - malo se pomirkaj, da tudi ti ne boš postala novemberka. KO so mene dali v bolnišnici na neslano dieto, ti moram povedati, da je meni bila hrana preslana, ker mi tako malo solimo (skoraj nič). Meni MV meri z navadnim UZ in ne z vaginalnim
. Ampak moja doktorca je tako ali tako profi. Moram si naštimati skener, da vam pokažem, kako je trofila prejšnjič spol. Tako, da ni dvoma, da je
. Enako ji je uspelo pri Črtoju. Evo, jaz sem celo uspela že skoraj vse oprati. Bojda bo pa Organ peglal. Se je nekaj ponudil. Ampak glede na njegov reakcijski čas, bo
nekje januarja. No, vsaj dobro voljo je pokazal. Jaz sem ravno danes dobila iz BCja Fixise. Sedaj moram samo še v Pikapolonico po tistega viličarja, ki ga bo Živa prinesla Črtoju. Ja, v torek grem po pregledu in CTGju še v
. Sem se pa danes dokončno zmenila za anasteziologom, da ga pokličem, če bo prej šlo zares. In on se bo skušal zmeniti z zdravnico, če bo rekla, da moj ne sme biti zraven pri CR. Sja pa je Organ in je videl že kaj hujšega od CR, ko je bil na prometnih nesrečah. Pa dosti več krvi je bilo. No, on želi biti poleg
. Meni pa bo tudi pasalo. Grem zdaj malo CDje pečt. Ajtak, držim pesti, drži se!
Se še kaj javim

Pravilna prehrana nosečnice z zadostno količino ključnih vitaminov in mineralov je pogoj za dobro...
Prehrana nosečnice

Starši se pogosto zalotimo pri razmišljanju, da ne želimo poklicati zdravnika, da si ne bi naredi...
Simptomi in bolezni
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!