ti ElaM, a veš da se midva zadnje dneve tud o tem pogovarjava. Kako je vse potekalo in kako bo sedaj in moram rečt, da imam en strah zdej, da bi šlo kaj narobe. Ker prvič si res ko en teliček, nič ne veš kaj se ti dogaja.
Po eni strani se veselim in mislim da bo lažje, ampak tist strah pred bolečino pa vseeno je. Čeprav je strah oz. odpor do EA večji, kot je rekla ajtak, da ti en tam v hrbet špika, tale ultiva pa ne vem kaj naj si mislim.... mogoče, čeprav se mi zdi da potem tist evforični občutek potem ko rodiš ni isti, kot če se mal pomatraš

NO sej ne rečem za tiste dolge porode, moj je od prvega popadka do poroda trajal 8 ur od tega so bile recimo ene 3 hude, med popadki sem pa itak spala
ajtak glede šole za starše pa ne hiti, jaz sem šla tudi prej, ker je bla naslednja datumsko okol mojega roka pa nisem hotela riskirat, ampak sem potem še enkrat šla na ene par predavanj, ker sem v dveh mesecih vse pozabila. Da ne govorim, da ko so se mi začeli popadki sem šla v knjigo gledat kateri položaji so že ugodni, da te manj boli, ker sem v momentu pozabila vse