IZVIRNO SPOROČILO: loncica
Joj kakšna noč je za mano. Sem spala na kavču in me vse boli. Ves čas sem se premetvala iz enega boka na drugi, saj se nisem mogla odločit kateri me bolj boli. Zdaj me boli cela medenica.
se pridružujem. Prvo nisem mogla spat, ker se nisem mogla naštimat, da me nebi trebuh motil. Potem se je tamala zbudila in ni bilo variante, da je ne vzamem k sebi, in potem nisem mogla zaspat, ker mi je flaško sesljala direkt na uho, no potem sem pa že ob 5:30 imela budilko
kreme.....jaz sem se prvič mazala z enim čist navadnim mandljevim oljem, ki sem ga kupila v DM-u. DObila nisem nobene strije. Zdaj se še nič ne mažem, bo pa počasi treba začet in najbrž bom spet kupila to isto olje. Je pa po moje največ odvisno od prožnosti kože.
jaz sem imela lep trebuh do poroda in ga nisem z ničemer mazala (no razen mleko po tuširanju, ampak to je tolk mal, da ne šteje) no, po porodu pa šok!

od popka dol črte! se mi je med porodom tamala tko hitr dol zasankala, da koža ni dojela kaj se dogaja
Raho ful lep kompletek, ampak a ne bo mal premrzlo za svilo? Mislim za plašček... Jaz mam ogledane tiste kombinezončke oz imam enga od nečaka doma k je fuuul luštkan. No, za spodaj še ne vem kaj bi skombinirala, verjetno kakšen kompletek že, ampak še nisem šla pogledat kaj imajo...
ElaM in
Raho, a vi to shranjujete? No sej so res luštkane cotke

V naši familiji to tolk kroži, da imam že zabukirano vnaprej, komu dat. Name mal niso računal, da bom tolk zgodnja

pa so me moral vrinit vmes v verigo

Je pa super, ker mi ni bilo treba nakupovat ničesar do sedaj, razen za mojo dušo ene par kompletov pa dvoje čevlje, vse ostalo imam mesečno dostavo in odvoz

Tolk hitro prerastejo vse, da je kot novo... No zdej se je dostava zmanjšala, ker kobacajčki in brskači po peskovnikih hitreje vse uničijo in moram počasi začet gruntat kaj rabi. Pa še vrtec začnemo