Madona ste se razgovorile zadnje dneve, jaz pa na dopustu in nimam časa vsak dan čekirat....mam res delo
Bom malo dopisala k vašim postom da se updejtam
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL
Mene pa zadnje dni tako zgaga peče, da se mi že meša. Pa nič ne pomaga
Jaz sem si morala kupit rutacid ker ni drugega nič pomagalo, pravijo da je bolje če večkrat po manj ješ, da se ti potem ne dviga hrana, ker dete od spodaj pritiska. No potem pa jem kot ptiček pa je isto
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Alice, midve z Magi* veva kaj govoriva, da so punčke načičkane. Boš videla, ko boste dobivali darila, če bodo cunje, takrat me boš razumela.
Se podpišem. ROZA ROZA ROZA IN ŠE ENKRAT ROZA!

Sem potem sama šla v nakupe čeprav je mela že preveč cunj samo zato da sem kupila kakšno zeleno, pa modro in rjavo barvo

malo za umirit zadeve, se pa še vedno zgodi da je čisto rozasta ko so druge stvari v pranju
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL
No, jaz mora povedati, da imam podobno izkušnjo kot Skaana s soboto - sem mislila, da bom ponoči šla rodit.
evo še tukaj moj prispevek, v petek smo delali ograjo in seveda sem imela tamalo cel dan po naročju, ker je še od vrtca malo boga in potem je bilo treba še malico pripravit in še ne vem kaj in seveda sem potem pol noči prebedela, v strahu da bo treba it rodit, ker mi je tako otrdeval trbuh. No sem pa moža mal prestrašila tako da je potem obljubil da bo pomagal kolikor se da. Je pa res da sem sama sebi problem, ker mislim da še vse lahko naredim, dokler ni prepozno in me kaj useka
Vidim vaše bušije na slikah in sem tudi sama tam tam

kile so trenutno +6 tako da se bom (upam) izognila centu.