writing-img

RE: kdaj se bodo naučil??

clock-img

04.04.2007, 15:58

clock-img

Anonimen

Sede scat user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2007, 17:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srček

user posted image user posted image user posted image  Moj mož pa sede lula, ker ga je tega naučila že njegova mama, da za dvema dedcema pa res ne bo pucala scanja okrog školjkeuser posted image . Fina zadeva punce, nikoli ni svinjarije in smrada v kopalniciuser posted image .

Moj tut baje v sede lula user posted image  Pa se je sam tko odlocu in reku, da mu ni do pucanja (sem ga enkrat vprasala, ko je bila tu gor neka huda debata na to temo user posted image )

Stumfe .. ne bi vedla kje pusca, ker ne ziviva skupaj. Samo pomojem mu njegova mama glih glavo odpre, ce bi jih kje puscal user posted image

IZVRINO SPOROČILO: srček
Celemu mu rata zlezt noter v kovter, da sta pod prevleko oba, on in kovter. In potem se vrže na posteljo in počasi leze ven iz vse tiste kolobocije. Ne za verjet da je takšno preprosto opravilo možno tako zakompliciratuser posted image .

Tko sem pa tut jst postlo oblacla user posted image  Pol mi je pa user posted image  bolj simple varianto pokazal ..

LP, Ribica

clock-img

04.05.2007, 13:36

clock-img

žirafica

pencil-img

229

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček

... da se gate pa štunfe pospravla za sabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nikdar. Tako pač je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem