writing-img

RE: Moje poročilo o ultrazvočnem odstranjevanju celulita

clock-img

10.04.2007, 17:55

clock-img

škratek

pencil-img

135

Ojla!

Vidim, da vam uspešno uspeva odstranjevanje ženske nadloge. Samo za informacijo - jaz sem bila pred kratkim na anticelulitnem tretmaju pri kozmetičarki. Najprej mi je naredila 10 x vakuumsko masažo (z aparatom), nato pa še 10 različnih masaž s povijanjem in brez - Afrodita program. Dejansko se je na vsaki bedri poznalo 2 cm in 3 cm čez pas. Ter občutno manj celulita. Je pa vse skupaj stalo cca 70.000 Sit. Upam samo, da bo učinek viden še nekaj časa.
LP

clock-img

18.04.2007, 14:33

clock-img

TODI

pencil-img

1022

Ona!!

Kako kaj tvoj napredek pri odstranjevanju cm???

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

clock-img

20.04.2007, 13:15

clock-img

ona

pencil-img

3685

Saj nisem pozabila na to debato,samo časa nimam pisat zadnje časeuser posted image
V glavnem sem ful zadovoljna,celulita sploh ni več,obsega imam manj 5 cm,v glavnem super!imam še 3 terapije do konca in bo samo še izpopolnjevanje tega do kjer sem prišla!
V glavnem mi ni žal denarja,ker je res super in komaj čakam se dat v kopalkeuser posted image user posted image user posted image
res pa da vključno s to terapijo tudi malo več telovadim kot ponavadi in tam pri njih moram tudi tekat na stezi po terapiji,potem še doma malo tečem in malo potelovadim,pa pri hrani se malo držim,ne jem sladkega in kruha in to je to!
Brez moje pomoči celuitu bi bil uspeh po mojem manj viden,tako pa sem res zadovoljnauser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem