IZVIRNO SPOROČILO: sabri
Taška30 in thumbelina: hvala za spodbudo, povsod drugje sem odločen človek, ki brani svoje, ampak pri naših pa sem že nekajkrat povedala, sicer vedno na lep način in je postalo dolgoročno, kot da nikoli ne bi. Za naprej s tamalo sem se pa še bolj zamislila, ker imata obe prav in tako bo sigurno, če se bo tako nadaljevalo. Tako da se bomo spet usedli in bom spet povedala kako in kaj in mislim, da se tako končalo, da bomo spokali. Ker sem tudi predlagala že nekaj časa nazaj, da hočemo mir in si naredimo svoj vhod, kar je izvedljivo in nista bila za. Tako da mislim, da bomo spokali, če ne drugače, pa najprej v najem.
sabri res je težko biti pameten, če nisi v istem položaju, ampak se tudi jaz strinjam s taško in thumbelino. ampak ti povem, da je bilo pri nas čisto isto. pri nas je mami tako NORA na tamalo, da je drugi dan ko sem prišla iz porodnišnice in mi je skuhal mož in pač nisva nič potrebovala od njih jokala v telefon, ker je mislila, da bo mogla pa zdaj dopust vzet in nam non-stop pomagat. potem ko je videla, da jo nočeva "odrivat" od tamale in da če bova potrebovala pomoč, da bo vedno dobrodošla, potem so se stvari spet premaknile na bolje.
sem pa tudi jaz našim naprej
lepo govorila in sem videla, da enostavno ne zaleže. potem je na
lep nači poskusil govoril še moj

, ko pa sva ugovotila, da
na lepo pač ne gre, sva mogla začeti skoz
na grše in na koncu smo se dva dni grdo gledali (ampak samo z mojo mami, oči nas razume, da imamo radi red in mi), potem je pa počasi dojela. MADONA SAJ SEM STARA 26 let!!! pa valda vem kaj mi paše in kaj ne! da ne začenjam zdaj s tem, kako je bilo, ko sva moji mamici rekla, naj si gre umit roke (ko je bila Lučka še novorojenček). ah, to je spet zgodba zase.
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.