IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Manca pa se na kavču pritožuje na veliko, pa bi gledala Nodija, pa Smrkce, čez dve minuti že Kekca.
He, he, kako je meni tole znano.

To je pri nas znak, da se Manca hudo, hudo dolgočasi in sama ne ve kaj bi s sabo počela. Seveda kadar je doma na bolniški.
Včasih takole razmišljam (sploh zdaj ko je bilA na počitnicah in kaj so vse dol počeli), kako je takšna majhna razlika med otroci pravzaprav nepravična do starejšega, sploh če imaš zelo zaposlenega dedca. Kaj vse bi lahko z Manco počeli, če ne bi imeli še dojenčka, zunaj na snegu bi bili po več ur, okoli vandrali, se doma igrali tisoč in eno stvar, tako pa je v glavnem vse prilagojeno Juliji, njenemu spanju, hranjenju, ukvarjanju, vozičkanju itd...ampak tako pač je.
Hariba, želim, da Zoja čimprej začne vsaj piti, hrana bo že počakala.
Služba: ja, v bistvu se je že malo veselim, čeprav niti pol toliko kot prvič, ko sem res že komaj, komaj dočakala konec porodniške. Iz istih razlogov kot Lilka, dost imam sama sebe v tej popacani trenirki z zaležano frizuro in v samih kašicah, juhicah in plenicah.

Delo na 4 ure ne pride v poštev, prvič imam tako naravo dela, da so aktivnosti čez cel delavnik (sestanki...) in si ne predstavljam, da bi ob 12-ih vsajk dan že odšla, pa tudi otroci itak spijo od cca. 12-15-ih ponavadi tako da je vseeno če spijo pri varuški oz. v vrtcu.
Sem pa ravno prejle poklicala bivšo Mancino varuško in je rekla da lahko čuva še Julijo od aprila do septembra. Juhej, sem ful vesela, ena skrb manj, pa še poznam jo že in ji zaupam.