IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*
Mojca B: u ste imeli pa res pestro v gostilni
tkole mi smo zdajle mal potelovadili, ornk potelovadili. mater je priden moj serviser. Sam nič ne nuca zgleda, da dobivan kartončke domov..
no zdaj si pa haribo predstavljajte s 4, al pa kdo ma še tri lonib... dobre ste ženske...
naša dudo vlači sem pa tja po tleh. Jo ima za zabavo, da z njo tolče po vseh stavreh, pa tko k eno tako mačeto vrti to sem pa tja. Če nisi v varni razdalji jih dobiš po nosu. Je pa tko hecna k včasih si jo proba v usta stlačt pa jo tko ven plune in se strese zraven, da to ni res...
thumbelina: poznam tele pravljice. pr nas imam ninja želve - prijazno -.vzgojno varianto smo iz tega naredili. Kaj pa čmo, če je mali prinesel to iz vrtca, videl tam tiste lutke -Pa gredo enkrat na morje, enkrat v hribe, enkrat se vozijo s formulami, spet drugič nočejo jesti, pa mečejo kamenje... tko je to..Če že hoče imet ninje jih naj ima. Samo v naši obliki..
ej punce, pa veste, da ima Lisca v Sevnici 2 x na leto totalne razprodaje. jaz sem bla spomladi pa so bili modrci po 1.000 -2.000 SIt. sem prnesla domov celo ta veliko vrečo kompletov pa dala 80 EUR... po moje ene 7 kompletov + 2 majici z modrcom, par tangic.. pa nimajo nič napake al pa krkoli... tko, da se splača pozanimat. Hodijo pa s cele slovenije...edino kr je, da moraš bit vztrajen.. sploh za čakanje za plačilo, ker se ti skor odtrga..
zdaj tko.. ne znam slepo pista, zato gledam v tipkovnico in delam ogromno napak.. da ne bi slučajno katera mislila, da sem polpismena...