IZVIRNO SPOROČILO: hariba
Joj je danes blesavo vreme. Malo smo šli po dežju z psom vseeno na sprehod, no mulca nista htela zraven že cel dan moji deci gledajo smučanje in skoke. Kosilo nam je pa uspelo za mizo pojest.
Zdaj grem pa tastarejšega nagnat učit, tamlajšga pa brat knjigo za domače branje.
Je pa res blesavo vreme. Moji tud že cel dan sam smučarijo in skoke gledajo.
Tud jest našga mulca non stop preganjam, da naj se gre uči. Pa še pesmico Soči, se mora do naslednjega ponedeljka učit, pa se mu kr ne lup. jest pa ker sem tečna kot

, mu non stop težim. Vanja dela vaje v zvezku, ker piše kot kura, pa šele 2.razred. Ji moram težit, če ne bo pisala kot naš nejc, ker ne veš katera črka je n in r itd...
MORJE! Joj ,morje!. Upam, da nam bo letos uspelo iti na morje. Sva se z mojim odločila, da bova spodaj kopalnico obnovila, ker je prejšna stara 45 let, zgoraj pa sva kopalnico naredila čist na nov. Glede na to, da imava kredit in plače ne preveč velike, bo na tesno. Je pa res, da že nekaj let varčujeva preko vzajemnih skladov , jest okoli 130,00 EUR (v treh različnih skladih) in moj 60 EUR za življensko nezgodno zavarovanje. Se tolaživa s tem, da bova lahko čez 10 let tisti denar dvignila

.
pust! Za pusta bom jest Zali kakšno kapico kupila (za rdečko kapico, miško, muco ali pa kužka) in pol jo bom sam še namazala pa bo.
Zdej pa moram nehat, ker me moj že kliče, ker je Zala že tečna.
Če ima katera kakšna drva za prekladat ali pa cegu, naj me kr pokliče, ker meni je to mala malca. Od zale imam take mišice kot