IZVIRNO SPOROČILO: lilka
Jaz sem včeraj mela krizo, bi šla kar iz porodniške v službo, pa naj bo še mož malo doma. Tako sem bla že naveličana vsega, pa spet sem razmišljala, da ne bom mela več otrok, šele bo Tinka zrasla pa si bom spet dojenčka omislila in spet 3M travm ob šraufanju....... kaj pa vem, včeraj mi je res vse dol viselo in še danes nisem najboljše volje, zgleda res rabim dopust.
Uf, veš kako te razumem. Takole se jaz čutila pri taprvi punci. Tečna in naveličana sem bila par mesecev skupaj in vsak dan (ampak res vsak!!!), sem bila zjutraj možu 'fovš', ker se je lahko lepo opedenal in odšel v službo, daleč od dojenčkovega joka, kjer je v miru lahko spil kavico, dve, se pogovarjal z odraslimi ljudmi...ti povem, da sem šla po enem letu s takim veseljem v službo, ker se mi je nakoncu že mešalo doma.
Zdaj je pa čist drugače, pa sploh ne vem zakaj. Ful fajn se mi zdi, da zjutraj ostanem doma, poležavam in se crkljam z Julijo...no, saj v bistvu vem zakaj. Manca (tavečja) je bilo ultra naporen dojenček in če bi na to gledala, res ne bi imela še enega otroka, sploh pa ne tako kmalu.

No, tadrugi so vedno bolj pridni - baje.

Tako da, ti se skuliraj, pa uživaj kolikor se da, pa na RR pridi pojamrat, ko ti ni fajn, to res pomaga, pa popoldne daj Tinko možu, pa pejd malo sama ven, da odklopiš...saj bo.
Naša pa spi že tri ure (od 9-ih zjutraj), 'vstala' je pa ob 8-ih, he he, jaz pa visim ma RR žže cel cajt in čakam da se zbudi, da se zrihtava in greva malo ven. No, evo, mi o volku...volk iz gozda (beri: Juli iz postle

). Šibam. Lp