writing-img

RE: Razganja me

clock-img

06.04.2007, 19:01

clock-img

natalia

pencil-img

1423

pomlaaaddddd je tuuu.....mene tudi razganjaaa...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

06.04.2007, 19:46

clock-img

Anonimen

Mene pa nič,ali je kaj narobe z mano?user posted image

clock-img

06.04.2007, 19:51

clock-img

Anonimen

oooo Dalija, kako si kej?user posted image

drgac pa...noseeecaaaa seeeem in horny kt sam vrag :))

clock-img

06.04.2007, 19:51

clock-img

Anonimen

Dobro Srečka user posted image user posted image

clock-img

07.04.2007, 09:48

clock-img

Kaštrun

pencil-img

668

IZVIRNO SPOROČILO: BaByGiRl

Mene tut razganja, pa nisem anonimna, pa mam moškega zraven, pa vseeno ne morem sexat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Temu se pa jaz tudi pridružujem user posted image user posted image user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

clock-img

07.04.2007, 11:53

clock-img

Anonimen

..mene tud razganjaaaa...user posted image user posted image   ravno včeraj zvečer sva se dobila z enim kolegom iz OŠ časov...in sva preživela noriii večeruser posted image  je bilo takšno najstniško vzdušje...čeprav se oba približujeva 30.user posted image user posted image

Jooojjj...kak paše...user posted image  

...pa čimveč metuljčkov želim vsem...user posted image

P.S.: žal moram bit anonimna...so pač okoliščine takšneuser posted image

clock-img

08.04.2007, 21:55

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Anonimen, kaj zdaj ni sexa k ti je zena noseca? Pa kak srednjesolec, a zdej si se preusmeril z razmisljanji na drugi spol? user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2007, 08:17

clock-img

Anonimen

No, jaz sem še vedno na istemuser posted image , šolarja od nikoder, pa sej niso že počitnice?

Skratka, razgnalo me bo. Kakšen predloguser posted image ?

clock-img

13.04.2007, 08:20

clock-img

Anonimen

Hladen tuš,dol spodaj user posted image user posted image

clock-img

13.04.2007, 08:25

clock-img

Anonimen

Hladen tuš,dol spodaj

Ma ne no. Pa sanje, sama erotika, hm...

clock-img

13.04.2007, 10:51

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Joj, kak ste pokvarjene. Upam, da ste poročene, kajti drugače strašno grešite.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

13.04.2007, 13:40

clock-img

snake

pencil-img

716

pazi da se ne prehladiš s hladnim tušemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2007, 13:45

clock-img

Anonimen

pazi da se ne prehladiš s hladnim tušem

Itak da neuser posted image

clock-img

13.04.2007, 14:02

clock-img

daysi

pencil-img

249

Mene trenutno fffuul  razganja, posebaj naš nov sosed, ki ima tako postavco ....user posted image user posted image user posted image .......... .
Saj poročene lahko gledamo ,  kaj ne.
Drugače mene tud razganja po vseh šivih kar jih je na men. Sprašujem seuser posted image user posted image , če niso krive tudi pridobljene kile čez zimouser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil daysi -- 13.4.2007 14:03:33 >

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

clock-img

13.04.2007, 14:03

clock-img

Anonimen

Mene tud razganja po vseh šivih kar jih je na men. Sprašujem se, če niso krive tudi pridobljene kile čez zimo

Kile? Neeeeeeeeeeee, jaz sem drobcena, torej ne držiuser posted image , pa mična tudi, pa vseeno tako zelo sama in še vedno me razganjauser posted image

clock-img

13.04.2007, 14:18

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: daysi

Mene trenutno fffuul  razganja, posebaj naš nov sosed, ki ima tako postavco ....user posted image user posted image user posted image .......... .
Saj poročene lahko gledamo ,  kaj ne.
Drugače mene tud razganja po vseh šivih kar jih je na men. Sprašujem seuser posted image user posted image , če niso krive tudi pridobljene kile čez zimouser posted image user posted image user posted image .

Nič niso krive kile. Unga HLODA  vrži iz postelje in iz življenja pa si rednega dedca nabavi. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

13.04.2007, 22:20

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Skratka, razgnalo me bo. Kakšen predlog ?

Pomlad,pomlad,pa ptički žvrgolijo,pa rožice cvetijo,pa................

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

16.04.2007, 07:52

clock-img

Anonimen

Ha, danes sem ga videla na busu spet, srednješolca seveda, mislim, da je obema nerodno. ha ha

Pa itak, da (se) samo gledava. Lepo, ni kaj, jaz pa tuhtam, domišljija delauser posted image

clock-img

16.04.2007, 09:58

clock-img

snake

pencil-img

716

ajojojojojojojoj.......  mene tudi razganja, samo mislim na mojega pod tušemuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2007, 10:02

clock-img

Anonimen

že, že, jaz sem solo oz s partnerjem nisva več skupaj, ponoči me grejeta dva mala navihana ljubimca in to je vse, tako da me upravičeno razganjauser posted image .

clock-img

23.04.2007, 08:02

clock-img

Anonimen

No, nič novega, razen tega, da me še vedno razganja, sanje močno erotične vsak dan, srednješolec pa na busuuser posted image user posted image user posted image  in jaz več ne morem no. Najraje bi ga kar pojedla ali pa zvabila direkt na klopcouser posted image .

clock-img

23.04.2007, 09:10

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najraje bi ga kar pojedla ali pa zvabila direkt na klopcouser posted image .

Kanibalka user posted image

clock-img

23.04.2007, 09:13

clock-img

Anonimen

Prav smešno je že vse skupaj, res. Sicer vem, da iz te moke ne bo kruha, pa vseeno komaj diham od vzhičenostiuser posted image  

clock-img

23.04.2007, 09:24

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Prav smešno je že vse skupaj, res. Sicer vem, da iz te moke ne bo kruha, pa vseeno komaj diham od vzhičenostiuser posted image  

smešno in vzhičenost..moji dve najljubši besedi user posted image . Ziher si ena k jo poznam, knede?

Pa kaj se tok premzaš? Lej zdej bo poletje, pa boš lahko bolj pomanjkljivo oblečena. Kaj je lepšega za mladega fanta, kot če se poleg njega vsede lepa ženska, nežno odišavljena, v kratkem krilcu...tebe poleg tega še razganja od poželjenja in gotovo si full seksipilna. Upam samo, da se ne drglajsaš po sedežu in, da nimaš nogavic strganih, ker zna pol to zgledat skeri... user posted image

clock-img

23.04.2007, 13:33

clock-img

Anonimen

smešno in vzhičenost..moji dve najljubši besedi . Ziher si ena k jo poznam, knede?

Pa kaj se tok premzaš? Lej zdej bo poletje, pa boš lahko bolj pomanjkljivo oblečena. Kaj je lepšega za mladega fanta, kot če se poleg njega vsede lepa ženska, nežno odišavljena, v kratkem krilcu...tebe poleg tega še razganja od poželjenja in gotovo si full seksipilna. Upam samo, da se ne drglajsaš po sedežu in, da nimaš nogavic strganih, ker zna pol to zgledat skeri...

Nevem, če se poznave ha ha, tule gor na rr samo.

Aja, šolarček se mi zdi sramežljiv, bi morala jaz napasti, samo res ne upam tam sredi busa kokodakati, se gledava malo po malo in to je to, bog si ga vedi, kaj si misli revček, da ga tule ena "baba" osvaja ali kaj? In ja, res bi rabila popestritev, eno osvežitev, sej veš...sanja svinja o kukuruzu...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem