writing-img

RE: tako sem osamljena

clock-img

17.04.2007, 21:44

clock-img

ankaa

pencil-img

67

Pridite na RR piknik pa bo bolje...

opsa, to je napisal primoza, ki je spregledal kdo je prijavljen.

clock-img

17.04.2007, 21:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Mič, po čem pa sklepaš, da andrejina obzorja ne sežejo prav daleč?

Ma...nič...pozabi....zatipkala sem se. Super punca je, pametna, razgledana, brihtna.

clock-img

17.04.2007, 21:54

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Andreja, sonček res dela čudeže.

Zmeni se z RR-jevkami za kakšen klepet v živo. Avgustovke se kdaj pa kdaj dobimo. Pa po regijah so tudi kakšna srečanja.

Pa pri nas je tako, da po mestu hodim, pa kmalu kakšno mamico z vozičkom srečam...sem se s parimi prav spoprijateljila. Pa čeprav nismo istih le, istih nazorov in podobno.

A je kaj uporabnega?user posted image

Cvetim...

clock-img

18.04.2007, 17:56

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

IZVIRNO SPOROČILO: domennatalija

ja res je dolgočasno mesto in ne vem zakaj sem se ga tako zapomnila..nimam pojma ker je že kar precej dolgo od tega kar sem se vozila...Samo da ne boš mislila da je tukaj v okočlici bleda kaj drugače...Na bledu sami pinzjonisti skoraj,nikjer se nič ne dogaja..mal geš okoli jezera in to je to.Samo v nedeljah je kar precej gužva in se moraš skoz enmu omikat...to pa ni zame.včasih paše malo miru.Lepo da je osamljenost minila

ja minila, do naslednjega mojega preglobokega razmišljanja..trenutno vse o.k.  super mi je čez vikend ko je moj doma...med tednom ko sem pa sama je pa včasih prou hudo...ampak bomo že...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem