Sem bila v podobni situaciji, le da nismo imeli skupno dvorišče. Vsa fora je bila v tem, da je bila ljubusumna ona.
Ta mamica prvega otroka. Ljubusumna, da mi živimo kot družina ona pa z njim ni. In je vsiljevala sebe v to zgodbo.
Potem pa sem zaorala po mizi in se je zjokala pa vse lepo priznala.
Sedaj pripelje le otroka sama pa gre - ker ima fanta...
Taka je bila tudi bivša od mojega.Vsem po vrsti je lagala.Ves čas se je primerjala z nami.Primerjala svojega otroka z najinim, ipd...Dokler meni ni zavrelo, in sem kljub temu, da nimma navade prati družinskega perila z znanci, kolegi,...Sem vsem povedala kakšna je.Čez čas se je tudi lepo pokazalo kako je lagala.
pr nas je bivša tud non stop kicarila in jokala po telefonu, ko je pa dobila fanta, je blo pa konc vsega...
Ko pa je dobila fanta pa je bil mir
Pa še na tvoje vprašanje.
Jaz tudi ne bi gledala bivše.

Mi smo družina.In če bi pridšel njegov otrok k nam, mi ne bi bil problem, skrbeti še zanj, mu nuditi vse in še več.Ampak nje pa ne bi gledala.Tudi ona je na začetku poizkušala doseči, da bi bil nekdo od njenih zraven otroka VSAKIČ ko bi se srečal z očetom, potem mu je pogojevala srečanja z preživnino, ipd...
Odločil se je za sodišče in sedaj ga vidi brez nje, plačuje pa toliko kot je bilo domenjeno.Pa še nje ne gledava!
Pa še to...ja res se mi zdi tale bivša popolna gos, da se hodi takole vsiljevat in razdirat družine.
Pa ne vem kako ste nekatere zastopile da je anonimna mislila, da se je otrok ponesrečil. Jaz sem razumela, kot da se je zakon -veza ponesrečila.Imam prav?