cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: v čem so spali vaši dojenčki

clock-img

13.04.2007, 14:12

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

V zibelko, ker za posteljico ni bilo prostora v najini spalnici. Pri 5-ih mesecih pa smo jo dali v svojo sobo v posteljico.

clock-img

13.04.2007, 15:52

clock-img

Anonimen

Čez dan v družinski zibki, ponoči pa bi moral v svoji postelji.

S tem, da je največ čez dan prespal na kavču zraven mene, ponoči pa spet zraven mene v zakonski , ker je bil drugače alarm. user posted image

OK, pa meni je tudi pasalo, da sem se ga nagledala, nacartala...user posted image  user posted image

clock-img

13.04.2007, 15:58

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Najprej je spala v zibelki, potem v posteljici. Dvojčka pa bosta kar od začetka spala v posteljici, ker mi ni da bi kupovala še eno zibelko. Bosta pa na začetku spala skupaj v eni posteljici.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

13.04.2007, 22:38

clock-img

ajja

pencil-img

513

Od rojstva spi ponoči v svoji posteljici, razen ko se dojiva pa jaz zaspim še pred user posted image  in ostane kar pri nama v "ta veliki" postelji. Podnevi pa spi, kjer pač pride: v vozičku, ležalniku, posteljici,najraje pa na rokah.user posted image

clock-img

13.04.2007, 22:42

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ponoči oba od vsega začetka v otroški posteljici 140x70. Čez dan pa kar v košari od vozička.

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem