writing-img

RE: Moški in ženske!

clock-img

12.04.2007, 22:31

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ful dobro kuha in čisti, pa obožuje tla po katerih hodim. Pa plačo ima bajno. Ljubezen ni imela nič pri tem user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

15.04.2007, 21:20

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Smešen mora bit. Sam moj mož pa ni smešen user posted image . Je eden najbolj resnih tipov, kar jih poznam. Zanimivo user posted image

A mi ga daš? user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

16.04.2007, 09:07

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Najprej me je seveda pritegnila zunanjost, ki pa ne bi vzdržala številnih let, če ne bi bila krepko user posted image  podprta z inteligenco, kar me privalači še danes. S človekom, s katerim se nimaš pogovarjati o čem drugem kot o avtih, motorjih, športu, sigurno ne bi zdržala.

clock-img

16.04.2007, 12:52

clock-img

romy

pencil-img

580

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima kaj vas pri vaših moških oziroma ženskah privlači? Zakaj ste z njimi?
Je to zaradi videza? Zaradi denarja? Zato ker so tako dobri do vas? user posted image user posted image

Ker boljšega očka svojemu otroku ne bi mogla najti. In v največje veselje mi je gledati, kako dve osebi, ki ju imam najraje v življenju uživata skupaj.

clock-img

16.04.2007, 13:40

clock-img

tmms

pencil-img

46

Prav sedaj ko me mučijo dvomi, da sem do svojega preveč krivična in zahtevna naletim na to temo. Vem da ni 100%, toda vanj sem se zaljubila in ga po petih letih še ljubim, je dober oče otrokom, mi zna pokazat da me ljubi, delaven, včasih me seveda tudi razjezi. Napaka je pri meni, ker mu povem za vsako malenkost, ki se mi ne zdi prav.  Ko me nekaj teži ne morem kar požrt in it naprej in vem da to ni prav. Včasih se zaradi malenkosti zelo sikiram, čeprav ga ljubim, to krha naš odnos. Kako naj si pomagam? Sem tudi preveč ljubosumna.
Pomoč h optimizmu prosim!!!

clock-img

16.04.2007, 14:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Smešen mora bit. Sam moj mož pa ni smešen user posted image . Je eden najbolj resnih tipov, kar jih poznam. Zanimivo user posted image

A je tvoj mož moj mož?user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2007, 14:16

clock-img

karmy

pencil-img

2530

hmm..da pomislim...sm pozabla... aja... zna me spraviti v smehuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem