writing-img

RE: Kaj to pomeni?

clock-img

12.04.2007, 08:34

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Draga anonimna, da ne boš čisto zmešana od ljubosumja ali česa drugega-naj te pomirim. Tvoj partner se je obril zate. Zakaj sedaj in ne takrat, ko si mu ti rekla? To je pa tipično moško. Moški imajo radi občutek, da so sami nekaj naredili, da je ideja njihova-sploh če je dobra. In to je to.

Tako, da vse je OK,user posted image

Babe smotane, nehajte, saj jo boste čisto zmešale....user posted image user posted image ..TO so resne stvari...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

12.04.2007, 09:06

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Koza trapasta. Človek ti ustreže, pa ti spet ni dobro. Namesto, da bi ga napadla pa mu rekla kok ma seksi bradico ti razmišljaš za kero se je tako obril....zate, butara.

clock-img

12.04.2007, 09:21

clock-img

muška

pencil-img

3223

Ah daj no. A ti tudi narediš vse na poskok in tisti hip, ko ti tvoj reče, da bi pa bilo fino,....
jaz sem mojega dolgo prepričevala, da naj se spodaj malo zdepilira vsaj 1x. pa se dolgo ni. Potem pa se je na vsem lepem enkrat prismejal iz kopalnice. Ja pa hvala bogu. Srečna bodi, da je pripravljen naredit nekaj zate. če boš pa zdaj zganjala ljubosumje, pa bo verjetno to njegova zadnja stvar, ki jo je naredil zate.

clock-img

12.04.2007, 10:17

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ampak veste kaj, eni ste pa res malo prehudi. Če človek nekaj vpraša, takoj posumite, da je nateg, pa zmerjat s takšnim izrazi no. Punci se je pač porajal dvom, pa kaj!

clock-img

12.04.2007, 10:27

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

....zate, butara.

------------------
user posted image user posted image user posted image

Sorry, anonimna, da se smejim!
Ljubčka daj starmu, ker se je zrihtal zate user posted image !

ROŽICA

clock-img

12.04.2007, 11:20

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

pa zmerjat s takšnim izrazi no.

Kakšnimi?

clock-img

12.04.2007, 11:42

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ja, jaz sem prepričana, da se je to za eno iz službe tako obril. Si mu dala smernice, kako je zdaj ženskam všeč, zdaj pa imaš. Ker sicer bi se oobril že na začetku dopusta, ne pa zdaj, ko gre jutri v službo. Logično. Gotovo ima tm eno. Kar malo pomisli, katera bi bila lahko najbolj primerna. Kaj pa če bi jih malo poklicala? Tako kar malo navežeš pogovor ... mogoče najprej na kakšen kaktus ali kaj takega. Saj potem samo steče, se ji bo že zareklo tisti, ki je prava.

user posted image user posted image user posted image Splišni, tokrat malodane do solz user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2007, 12:09

clock-img

Anonimen

user posted image  Kaj šele bo, ko se bo vročina res začela... Daj, anonimna, zaživi malo, pa napadi svojega dragega - AKCIJAAAA... POMLAD JE in naj te RAZGANJA - pa ne od ljubosumja...

clock-img

12.04.2007, 12:47

clock-img

srki

pencil-img

9222

Koza trapasta, butara.

Mislim pa si sicer, da je bilo to mišljeno vse v hecu. Ma ne znam povedat, kako mislim.

Podraži me samo to, ko se eni dobesedno zgražajo, če je nekdo malo bolj samozavesten in rabi pač potrditev nekoga drugega, da ni to to, kar si ona misli.....

Ah, brez veze.

clock-img

15.04.2007, 18:56

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Tale tema je pa kar nekaj user posted image . Verjetno, da ima ljubico, če se boš zdaj bolje počutila user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

15.04.2007, 22:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem