Jap, nič ne bo, drage moje,
se je prikazala danes zjutraj. Najprej sem še mislila, da bo samo blaga krvavitev in sem še imela nekaj upanja, potem pa sem bila na WCju in se je na papirju že pokazalo tudi nekaj kosov. Tako, da, ... Jah, nič, pa gremo v jeseni naprej še 1x probat z injekcijami, če ne pa drugo leto IVF.
Tosja, vidim da sva kar v podobnem zosu. A ni grozno, ko že misliš, da v tebi raste mala pikica, pol pa vse spolzi dol po školjki???
Dobesedno!!!
Sicer pa se bliža poletje in z mojim sva rekla, če se ne prime, bova ful razturala to poletje in žurala (mogoče se prime kaj samo od sebe), drugo leto pa potem IVF, pa upajmo, da bo vsaj to uspešno! Ja, in tosja, to poletje bom tudi jaz še spila na TOOOONEEE piva (sam, k me pol drug dan ful glava boli)!
Saj drugače sem pa ful down, res sem prizadeta ker je prišla, ampak po drugi strani si mislim, saj ni konec sveta. Mogoče je čas, da se s svojim dragim malo bolj posvetiva še drug drugemu, ne pa sva nonstop na trnih, kaj se bo zgodilo. Pa še seks včasih ni prav noben užitek, ker misliva samo na to, če se bo kaj prijelo ali ne. Tako, zdaj bova pa
z užitkom. DOST' MI JE!
LP vsem skupaj!