Najprej, draga monikap, res mi je ful hudo, da je tako. Sem v mislih s tabo....pošiljam ti
za srečo.
Ajetam, ti pa nas le razveseli v ponedeljek.
Jaz sem bila danes na IUI, moram povedati da sem zelo razočarana. IUI mi je naredil dr. Rejlič, tako brezsrčno in neosebno, pa še malo me je bolelo vse skupaj, potem so mi dali preko nog eno plahto, pa sem ležala še kakšnih 10 min.Vmes je hodilo mimo mene osebje, tak da sem bila malo nervozna, pa telefon je non stop zvonil, pa se ni nihče oglasil....skratka, takoooo sem si želela da bi mi to naredila zdravnica, pa žal..
Zdaj pa čakanje. Mi niso niti povedali kako dolgo moram čakat, samo rekli so da naj se oblečem, pa da mi bo sestra potem dala recept v ambulanti(imam namreč rahlo vnetje-ja še to povrhu), no potem sem čakala še kakšnih 40 minut v čakalnici, nato šla not, vprašala zakaj tako dolgo traja da mi napišejo recept. Tiste sestre ni bilo več nikjer, zato mi je druga sestra recept dala, češ saj je že tu dolgo pripravljen, pa nismo vedeli da ste vi zunaj, bla bal bla...
Glede na vaše izkušnje vidim, da ste si delale teste po 14 dneh od IUI, kajne?Joj, ženskice moje bomo vidli kako bo..