writing-img

RE: Javite se vse ki čakate na IUI

clock-img

05.02.2008, 12:47

clock-img

desire

pencil-img

1

Uf,ajetam,ČESTITAM!!! Sem sicer nova, samo sem se tako razveselila, kos em videla tvoj post!!! Najprej žalostna, sedaj pa...WAWuser posted image user posted image user posted image
Čestitke in upam, da bo vse potekalo tako kot mora. Lepo user posted image in zdravega user posted image !!! Čestitke tudi atijuuser posted image

clock-img

05.02.2008, 13:01

clock-img

Efi

pencil-img

82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2008, 15:45

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Ajetam, sonček naš, ki si nam danes kjub temu turobnemu vremeno takoooo polepšala dan.
Čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .kako sem vesela zate.
Upam srčno da grem kar za tabo....želim ti prečudovito materinstvo.
Javi kaj kako se počutiš,....

clock-img

05.02.2008, 16:22

clock-img

monikap

pencil-img

701

*ajetam* super si mi polepšala dan  to so pa čudovite novičke vidiš tvoj možek je vedeluser posted image ,da vama je uspelo.Sedaj pa uživaj in se pusti malo razvajat pa ne pozabi na nas ostale borke.

clock-img

05.02.2008, 16:58

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

Bravo ajetam iskrene čestitke ob user posted image , pa lepo čuvaj svojo pikico.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lp

clock-img

05.02.2008, 17:12

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

hvala!
ne nikakor ne pozabim na vas!
sama še kar ne dojamem da sem nosečka...
upam samo, da bo nosečnost potekala ok in da ne bo nič narobe...
sej človek ne more verjet da mu rata po dveh letih. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2008, 18:43

clock-img

Efi

pencil-img

82

Seveda bo. Uživaj in upam, da se ti kmalu pridružimo še ostale. user posted image

clock-img

05.02.2008, 20:02

clock-img

sarcy21

pencil-img

920

Že kar nekaj časa nisem sodelovala v tej debati ker nisem hotela misliti na nič glede oploditev ampak meni je test danes pokazal user posted image , res da je slabo vidna ampak upam da je to to, bom čez nekaj dni ponovila test JUPI Sam nočem se prehitro veseliti 

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

clock-img

05.02.2008, 20:33

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Sarcy 21, tudi tebi čestitke zauser posted image user posted image user posted image .
Čuvaj se, prav tako ti ajetam, javi kako kaj vse skupaj ....
Pa ostale, navijam za vas, pa tudi za sebeuser posted image , od IUI je minilo 4 dni.
Še 8 dni pa bomo tudi mi delali testeuser posted image !!!!Glede na moje počutje ni nič kaj novega.Upam da se motim.
Je pa res, da je vsako telo unikat, ter da vsak doživlja posamezne dogodke, stvari drugače. To mi daje tisto pozitivno energijo in zagon za naprej....prav tako sem zelo vesela kadar katera od vas objavi takšno novičko kot jo je danes ajetam, ja pa sarcy21.
Monika kako si ti? Že kaj novega pri tebi, pa Efi in ostale?

clock-img

05.02.2008, 22:07

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

sarcy čestitke user posted image user posted image user posted image
to je najin dan a ?user posted image user posted image

yuliah držim pesti....

clock-img

06.02.2008, 09:47

clock-img

Efi

pencil-img

82

Živio.

Čestitke novimuser posted image !

Pr men nič novega. Danes je 9.dan od IUI in včeraj me je tako zvijalo, kot pred M in ful ful. Pa slabo mi je blo- kot bi mela kamne v želodcu. Pa riga se mi.... Katastrofa pa psiha..user posted image

clock-img

06.02.2008, 12:35

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

efi morda pa le ni psiha...

clock-img

06.02.2008, 14:14

clock-img

sarcy21

pencil-img

920

Ja in danes je še CB pokazal + user posted image

clock-img

06.02.2008, 16:02

clock-img

monikap

pencil-img

701

sarcy21user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke in zdravo nosečnost.
YULIAH pri meni nič novega čakam,da pride ponovno packa in takrat startam v novi boj z trdo drogouser posted image .Tebi pa močno stiskam pestke,da bo na testu močan plus.
Efi pri tebi pa morda to res ni psiha stiskam pestke zauser posted image user posted image .
Punce bravo dajmo pluseke naj bo ta mesec vašuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

06.02.2008, 16:38

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Hej, babike!
Danes sem takega počutja, da ne vem več kaj naj si mikslim. Me v križu tu pa tam pikne, mal v jajčnikih...zaspanaaaaa sem že od jutra...mislim pa da to vse izhaja iz moje glave, prsi me ne bolijo, ampak samo bradavičke, pa srbijo me kot vraguser posted image !!
Še koliko, aja misli da če ste ve punce zdržale 14 dni po IUI bom pa še jaz, torej test delam naslednji petek, ali pa že v četrtek če ne bom mogla zdržat...ja na valentinovo, to bi pa bilo, hauser posted image !!
Kako ste, efi že kaj več veš? Ajetam, kako kaj našauser posted image ? Monikap, hvala za z.s., sarcy, pa ti?Pa še da ne pozabim ostale, že pri kateri kaj novega ?

clock-img

06.02.2008, 17:08

clock-img

tosja

pencil-img

3706

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ja puce, par dni ne berem, pa vidim, da ste začele na polno... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sarcy in *ajetam* iskrene čestitke...uživajta in se pustita pedenat.
Predvsem pa ne velik brat po forumu - vsaj na začetku, kr bosta kr iskali nekih slabih znakov... user posted image
Želim vama lepo, najlepšo user posted image , ki naj poteka, mirno, zdravo... user posted image

...dajmo ostale borke user posted image user posted image user posted image user posted image navijamo, navijamo......... naj se pravljica nadaljuje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

06.02.2008, 19:42

clock-img

sarcy21

pencil-img

920

Ja jaz imam pregled 19.2. pri Rešu in še ena zanimivost 14.2 naj bi imela datum za laparoskopijo katero sem sedaj na srečo morala odpovedati in še hecala sem se da ne bom šla ker bom noseča in glej ga zlomnka res sem user posted image

clock-img

06.02.2008, 19:43

clock-img

sarcy21

pencil-img

920

Tosja kako pa kaj tvoj buši?

clock-img

06.02.2008, 20:31

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

sarcy juhuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitkeeeeeee

oktoberke juhuuuu
se še v porodnišnici vidimo user posted image

clock-img

06.02.2008, 21:00

clock-img

sarcy21

pencil-img

920

Ja tudi ti prejmi čestitke in lepo user posted image

PS: Iz kje pa si?

clock-img

07.02.2008, 06:48

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Tosja kako pa kaj tvoj buši?

user posted image user posted image user posted image je velik, da se težko oblečem, pa obujem.... user posted image user posted image user posted image
Saj boš videla! user posted image

Uživaj v user posted image in se ne obremenjuj z vsem napisanim...vsaka user posted image je edinstvena in drugačna user posted image
Pa res lepoooooo obdobje, ki še prehitro mine! user posted image

clock-img

07.02.2008, 06:50

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: *ajetam*

oktoberke juhuuuu

user posted image user posted image user posted image *ajetam* pa tikrček si menjaj... user posted image

clock-img

07.02.2008, 21:06

clock-img

Anonimen

Ajetam, bejbika, pa čestitam, da ti je uspelo, res sem vesela. user posted image

clock-img

07.02.2008, 21:09

clock-img

Anonimen

Sarcy21, čestitke tudi tebi.

clock-img

08.02.2008, 17:58

clock-img

sarcy21

pencil-img

920

Yuliah čakamo na pozitivne novičke, kako se kaj počutiš? Koliko je še do testa? Stiskamo pestke user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem