cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Javite se vse ki čakate na IUI

clock-img

13.02.2008, 20:26

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Efi hvala...sem kar dobro sprejela ta "poraz". Res, da sem bila včeraj veliko bolj žalostna, tudi jokala sem , vendar sem se nekako sprijaznila, da pač ni.
Gremo dalje, samo za marec ne vem če bom na IUI, ker sem naročena šela 10.3. pri dr. Gavrič, ne vem pa kako bo z mojo gospo user posted image , saj ne moreš predvidevat kdaj pride. Ta mesec je prišla veliko prehitro. Šele 20 dni je od prejšnje user posted image , pa je že druga tu (stimulacija z inj.).
Tako da morda pred aprilom ne bo nič!Bomo videli.

clock-img

14.02.2008, 10:34

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

yuliah zelo mi je žal, da te je obiskal, naj ti še povem da tudi jaz ne bom delala testa, ker se mi bo vsak čas vlila. Ja pojavil se mi je rdeče rjav izcedek, ki pa vendar napoveduje user posted image . Tako sem žalostna pa kaj morem nič se je treba sprijaznit z usodo in začet zopet še zadnji mesec s klomifenom.user posted image user posted image

clock-img

14.02.2008, 11:11

clock-img

monikap

pencil-img

701

Snežinka7 pa ne no še tiuser posted image user posted image sem imela upanje,da je vsaj tebi uspelo.Izjokaj se vzami si dan zase in si privošči tisto kar te navdaja z srečo potem pa pogumno naprej saj nekje čaka sreča  natebe.
YULIAH me veseli,da si prebrodila to krizo sedaj pa pogumno naprej marec bo hitro tukajuser posted image .In tvoja pikica nekje že čaka nate.
Efi te razumem tudi jaz sem prvi dan,ko je prišla packa bila v totalni depresiji solze so mi kar same tekle nato pa sem zbrala moči in se pobrala ter šla naprej v novi boj.Želim ti,da bo ta mesec zate uspešen in ne bo potrebno iti na IUI.
Ajetam kako si pa ti naša nosečka?

clock-img

14.02.2008, 11:30

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

monikap lepo bi si bilo vzeti dan zase pa kaj,  ko moram popoldan delat. Najraje bi si privoščila počitek, da bi se lahko v miru izjokala in se pocarkljala z mojim. A kje je še zvečer 22.30. Kaj morem takšno pač je življenje eni imajo srečo, da takoj zagledajo user posted image mi drugi pa moremo malo dlje časa čakati na usodo. Sem pa že tudi klicala v Lj. in se naročila na uz, ki ga imam 26.2. ob 7.30 pa bomo videli kaj bo. Imam še eno rundo klomifena potem pa sledi IUI.
lp
Vsem vam za srečo  user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2008, 11:39

clock-img

monikap

pencil-img

701

Snežinka7 prav imaš naša pot do pikice je res strma in polna raznih ovir in prav zato bo na koncu naša sreča toliko večja in bolj cenjena.In zaupaj v to,da do cilja ni več daleč.

clock-img

14.02.2008, 14:43

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

snežinka in YULIAH žal mi je za vaju user posted image . Poznam ta občutek poraza ko jo zagledaš.

clock-img

14.02.2008, 15:36

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

ja monikap uredu sem...
se nikakor ne morem navadit na to da sem nosečka... naslednji teden v četrtek imam pregled in vidim srčka in slikico tako da takrat bom mogoče lažje sprejela da sem nosečka. sedaj mi je pa vse še tako čudno user posted image
kar ne verjamem da sem. se morem kar prepričevat user posted image
mislim na vas..

clock-img

14.02.2008, 15:57

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Spelka12, hvala!
Snežinka, pač nama ni bilo usojeno, vsaka stvar zgleda rabi določen čas, tudi zanositev. Lahko samo upava skupaj, ter se spodbujava skupaj z ostalimi puncami. Mi je žal, da ni vsaj tebi ratalouser posted image !

Vendar medve se ne dava, kajne?
Letos HOČEM postati mamica, no vsaj zanositi! Pridružite se mi punce v boju za dosego cilja.Moramo biti močne, vem da je vsaka user posted image  padec, vendar drzi tisti stavek, ki mi je tako všeč: "NIKOLI NI KONCA, VEDNO SO NOVI ZAČETEKI"!!!!
Kako ste danes kaj? Ste dobile kaj lepega za valentinovo?
Mene so doma čakali veliki rocherji(rošeji), treh vrst, najboljši so mi temno rjavi, pa vrtnica in mala knjigica o LJUBEZNI.

clock-img

15.02.2008, 12:19

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

yuliah seveda  ne popustive še naprej se bova borili do doseženega cilja. Jaz razmišljam, da bi šla nekam na dopust mogoče bi potem kaj ratal, da bi pozabila malo na delo in skrbi. Poskusiti ni greh.
lp

clock-img

15.02.2008, 15:29

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Dobra ideja, ta dopust.Bi meni tudi ful pasalo mal odklopit vse, pa menjat okolico. Samo trenutno ni možno, služba, pa njegova služba, pa še faks...imava ful gužvo.
Ti pa si le privošči, pa se name kaj spomni user posted image .
Ja, tudi menjava okolja prinese veliko pozitivnih stvari, morda pri tebi celo zanositevuser posted image .
Kako kaj ostale v tem zeloooo mrzlem in turobnem dnevu?Mene že celi dan takooo zebe.

clock-img

15.02.2008, 15:52

clock-img

sarcy21

pencil-img

920

ajetam tudi jaz se še nisem čisto navadla na to da sem user posted image sem delala za vsak slučaj še krvne tste, jaz svojega user posted image vidim v torek joj kaj bi dala da že srček utripa takrat pa da bo vse ok

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

clock-img

15.02.2008, 17:39

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

jaz pa v četrtek....
brrr komi čakam. ko ga bom videla se bom lahko pomirila in začela res verjet v mojo nosečnost user posted image

clock-img

15.02.2008, 18:05

clock-img

monikap

pencil-img

701

*ajetam* ti kar verjemi si srečka nosečka in boš videla kako hitro bo minilo in že boš mamica.V četrtek pa le poročaj koliko srčkov raste pod tvojim srčkomuser posted image aliuser posted image user posted image ali pauser posted image user posted image user posted image .

clock-img

16.02.2008, 18:47

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

user posted image
veš da bom

clock-img

20.02.2008, 11:43

clock-img

Anonimen

Ajetam, ti pošiljam user posted image za tvoj prvi UZ jutri.

clock-img

20.02.2008, 11:57

clock-img

monikap

pencil-img

701

Ajetam tudi jaz ti pošiljam poln košekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri.

clock-img

20.02.2008, 15:39

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

ajetam tudi jaz ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo pa poročaj kako bo jutri

clock-img

20.02.2008, 17:01

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Tudi z moje strani, user posted image user posted image user posted image user posted image  tebi ,Ajetam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2008, 07:47

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

ajetam user posted image user posted image user posted image  a si ga videla?

clock-img

21.02.2008, 20:46

clock-img

Anonimen

Ajetam, kako je bilo na UZ? Javi nam user posted image , da ne bomo v skrbeh.  user posted image

clock-img

22.02.2008, 09:52

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Pozdravljene! včeraj sem bila pri G in grem v naslednjem ciklusu (če zdaj ni ratalo) na IUI. moj je menda superman kar se spermiograma tiče (ginekologove besede). jedla bom klomifen (že 6.ciklus) in potem IUI. če 2x ne rata s klomifenom, dobim Gonal F...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

22.02.2008, 13:54

clock-img

monikap

pencil-img

701

maša82 bravo za tvojgauser posted image user posted image .In čestitam,da se končno nekam naprej odvija sedaj pa bo boš videlauser posted image .

clock-img

22.02.2008, 15:20

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Maša, JUPI, le pogumno naprej, tudi jaz se ti morda pridružim v marcu z IUI, samo jaz sem na prejšnjem IUI imela injekcije, ker klomifen ne prenašam dobro. Držim pesti zate...user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 20:03

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

ja mene tudi čaka IUI, če zdaj ne rata

clock-img

23.02.2008, 08:59

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Snežinka, mora uspet, se bomo zopet spodbujale punce, ki čakamo na IUI, držale pesti. Kdaj pa imaš zadevo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem