writing-img

RE: Javite se vse ki čakate na IUI

clock-img

11.04.2008, 12:09

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

snežinka RES upam, da je do pon.ne bo.
yuliah žal mi je, v drugo gre raje.user posted image user posted image

clock-img

11.04.2008, 13:14

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

žal moja tečka se že najavlja user posted image  user posted image

clock-img

11.04.2008, 13:31

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

neee!!! šccccc, šccccc..

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

11.04.2008, 14:02

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Snežinka, pa ne, sigurno ne bo. Ne mislit na to user posted image user posted image !!!!!

clock-img

11.04.2008, 14:33

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

ja pa je prišla samo še nekam švoh je me pa nekaj zanima, jaz sem danes klicala v Lj. pa mi je sestra rekla, da če jo dobim med vikendom, da nemorem priti po inekcije ker oni ne delajo v stari porodnišnici pa mi jih ne morejo dati. Kaj pa naj sedaj naredim? Bi nilo prepozno, če grem v ponedeljek tja? Pa še nekaj  kdaj pa začnejo oni z dopusti? Saj ni še prvi maj, da je relka, če jo dobim čez vikend bi se še dalo iti skoz glede UZ drugače pa ne. Kaj mi svetujete?

clock-img

13.04.2008, 19:13

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

O snežinkica žal mi je user posted image user posted image . A greš takoj v nov boj?
kako ste pa ostale kaj?

clock-img

15.04.2008, 09:58

clock-img

Ashajt

pencil-img

90

Punce imam eno vprašanje? Kdaj lahko delam test če sem dobila inekcijo Pregnyl v petek 11.04.2008 kot podporo morebitni nosečnosti? Ali kaj vpliva na test?

< Sporočilo je popravil Ashajt -- 15.4.2008 10:01:16 >

clock-img

15.04.2008, 10:00

clock-img

Ashajt

pencil-img

90

ups napaka...

clock-img

15.04.2008, 11:42

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Ashajt

Punce imam eno vprašanje? Kdaj lahko delam test če sem dobila inekcijo Pregnyl v petek 11.04.2008 kot podporo morebitni nosečnosti? Ali kaj vpliva na test?

Ja Pregnyl lahko pokaže lažni +.Tako da vsaj 10 dni po injekciji.To je minimalno,kar moraš počakat.
user posted image

clock-img

15.04.2008, 11:59

clock-img

Ashajt

pencil-img

90

Ej Pikovitka hvala... se mi je zdelo...bomo pa še mal počakal

clock-img

17.04.2008, 09:14

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

končno sem dobila pošto za IUI!!!

clock-img

17.04.2008, 11:41

clock-img

witto

pencil-img

1014

maša82, vso srečo,da ti uspeuser posted image . Jast sem danes opravila že 2 poskus iui, upajmo, da bo tokrat bolje

clock-img

17.04.2008, 13:23

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

witto držim pesti, da ti uspe
maša 82 user posted image user posted image , končno si dobila pošto user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2008, 15:20

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Witto, Maša, sedaj pa pri obeh gre zares user posted image user posted image user posted image user posted image  stiskam pesti, da se vama vse lepo izide.

clock-img

17.04.2008, 19:37

clock-img

bumbum

pencil-img

588

Maša, vesela sem za tvojo pošto!

Jaz pa sporočam, da tudi 4. IUI ni bil uspešen.

clock-img

17.04.2008, 19:54

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

bumbum....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

witto, držim pesti!

clock-img

19.04.2008, 13:06

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

bumbum user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa sedaj sledi IVF?

clock-img

19.04.2008, 19:51

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

oooo bumbum, zelo, zelo, zelo mi je žal user posted image user posted image . A greš zdaj na IVF?
mašika moja, jupiiiiiiii. Pošta je tukaj, nizki štart. A si že pripravljena? Kdaj pa štartaš?

clock-img

20.04.2008, 08:06

clock-img

bumbum

pencil-img

588

Ne, ne.....ne še na IVF. Še dvakrat IUI z Gonalom......šele nato pa na listo za IVF. Mah, saj bo.

clock-img

20.04.2008, 09:40

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Seveda da bo bumbum.
Ampak ne razumem. Meni nikoli sploh niso ponudili možnosti IUI-ja ampak direkt na IVF. Kaj tolko komplicirajo pol pri vas?
Če ne uspe npr.3x bi mogle it direkt na IVF, brez pardona.
bumum upam, da ti kmalu uspe in ti nikoli sploh ne bo treba umetno zanosit.

clock-img

20.04.2008, 11:35

clock-img

bumbum

pencil-img

588

Spelči, hvala ti! Na IUI nas dajejo zato, ker ne vidijo razloga zakaj ne zanosimo. Ker je v bistvu vse ok..........edino ovulacij nimam........te pa mi sprožajo s Klomifenom oz. zdaj z Gonalom. Pri vama je blo tudi vse ok? Če bi bil recimo spermiogram slabši, bi me dali tudi direkt na IVF..........pa mene je itak tega IVF-a tak strah, da mi je v bistvu boljše, da še nisem na tem.user posted image
Tvoji pikici sta ok?

clock-img

20.04.2008, 11:45

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

bumbumcek moja user posted image  IUI je definitivno bolj mila oblika, ceprav te tud tu stimulirajo. Spelci, Resko sploh ne dela IUI, vsaj kolikor jaz vem. ampak on je itak poglavje zase user posted image  

bumbum, pri naju tudi ni nic tako narobe, s-gram je mal slabsi, ker se plavalcki limajo, ampak ne v taki meri, da bi bilo to indikacija za neplodnost. meni so v MB rekli, da bi naju s takimi rezultati pustili 2 leti poskusat, potem pa naprej. ampak jaz sem relativno stara, 34, in si tega enostavno ne morem vec privoscit, zato sva sla k Reskotu.

morda bo pa v naslenjem ciklu user posted image  kdaj se spet zacnes spikat?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.04.2008, 11:58

clock-img

bumbum

pencil-img

588

Ledenka, dve leti bi vaju pustili čakat??? Tega nama nikol niso rekli.V bistvu nisva nič čakala.....skoz se je nekaj dogajalo. Najprej preiskave, zdaj skoz IUI-ji........bova pa čakala na IVF, če z IUI-ji ne uspe. Malo pavze bo pa tudi pasalo, se mi zdi(to se mi zdaj zdi.....bog ve kaj bo takrat, ko bo treba res čakat)........Tudi sama se rahlo obremenjujem z leti(kmalu jih bom štela 30)........preveč pa še ne. S tem se obremenjujem predvsem zato, ker sem si vedno želela ene tri otročke.......zdaj se mi pa te sanje oddaljujejo. Bom ZELO srečna že, če dobim enega.

clock-img

20.04.2008, 12:11

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

v MB je itak taka cakalna doba, da prej sigurno ne bi bila na vrsti user posted image  ker sem bila tam, ko sva imela za sabo dobro leto nacrtnega delanja, oz. leto in 3 mes, ce se ne motim - bila sem pa itak sam zaradi laparo, ker je v MB precej kratka cakalna doba. no, za postopke je zato toliko daljsa...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

21.04.2008, 07:22

clock-img

Ashajt

pencil-img

90

Punce tudi jaz sporočam da me je v soboto obiskala user posted image ... Očitno bo pot še malo daljša...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem