Punce občutek imam, da moram pred težkopričakovanim dopustom še kaj tehtnega povedat, ampak misli ne dohajajo mojih občutkov.
Ker smo pretežni del časa namorjene zaradi
, ki pride, ko je ni treba, in ne pride, ko jo hočemo in še zaradi sto drugih skrbi, ki se pojavijo, ko jih človek najmanj potrebuje, bom poskušala biti bolj pozitivno naravnana.
Prosim potrpljenje z mano, tole še napišem, obesim cote in grem brat knjigo, da se potem jutri zbudim v nov dan, ki je hkrati petek, kar me navdaja z brezmejnim veseljem. Vsak petek, že ene 14 let.
Kaj naj vam rečem, da ne bo obrabljeno in že tisočkrat predelano? Ne vem.
Mogoče samo to, da v iskanju cilja ne pozabit na pot. Navsezadnje je pot edina stvar, ki jo imamo v tem trenutku. In na njej se dogaja toliko lepih stvari... Čvekamo na forumu. Naši bližnji nas podpirajo in nam stojijo ob strani. Imamo službe, ki nas zadovoljujejo (če vas ne, pol jih je treba pustit
). Zunaj je pomlad, ki se navihano spogleduje s poletjem in poletje je en tak brezskrben čas. Moj čas. In življenje je lepo. Zdaj, tukaj, takšno kot je. Z vsemi deluxe dodatki, kot so naše skrbi. Če za trenutek pomislimo, ga lahko še bolj cenimo ravno zato. Samo znati je treba. In jaz vam želim, da bi znale.
Tako. To je bil moj poetski izliv pred timeoffom. Pazite nase in ena na dugo.