Živa73, se strinjam s tabo. lahko je s polno ritjo srat, že premnogokrat smo tukaj to napisali, a ne?
brati knjige o odvisnosti od odnosov od neke žblj populistične avtorice, ki sanja o oblakih
in se potem iti psihoanalitike je čisto mimo. uboga duša se nam je izpovedala, torej je njej jasno, da to ni v redu, da jo je pretepel. ampak se najbrž počuti osamljena, prestrašena, zmedena... ona je žrtev nasilja. in WAKE UP! to se lahko zgodi vsakemu izmed nas, ne le naši sosedi ali neki anonimni na RR. pa ne le v zakonu, lahko smo žrtve takega ali drugačnega nasilja tudi v službi npr. žrtve nikoli ne prosijo zato, da bi jih nekdo zlorabil. tudi, če preveraš moža, nisi s tem napisal prošnje, da te prebuta
pa da bi udarila nazaj? aha, dec je razkurjen in me mlati, jaz ga z mojo ubogo rokco udarim nazaj iz principa in potem me rasuje kot kanto. to je najverjetnejši scenarij. ma lahko bi jaz mojega nazaj butnila, ki se obvladuje. ampak enega silaka, ki se mu zamegli pred očmi in pada, kamor pa pade...jok brate. in lahko bi jaz spakirala kufre in šla - imam starše, imam službo, imam avto, imam izobrazbo, se znajdem... ma če bi me nekdo celo življenje takole maltretiral, sprva počasi kljucal v mozeg, ko bi strl ves moj JAZ, bi me začel tepsti - verjamem, da bi tudi mene, ki sem močna, lahko takole zlomil. ne si delat utvar, da se to vam ne more zgoditi, samo srečati bi morale pravega.