writing-img

RE: Skriva pred mano

clock-img

26.04.2007, 07:54

clock-img

Anonimen

Glede policajčkov iz Lj tudi jaz vem, kako se gredo, ena sama ****, hodijo in plačujejo ženskam, preverjeno!!! Samo tokrat je v igri sodelovka, pa še zastojn je.

Pa rečte karkoli.

clock-img

26.04.2007, 07:57

clock-img

Anonimen

Zgleda,da imajo kljub jamranju velike plače,da si lahko plačujejo spolne usluge.

clock-img

26.04.2007, 08:06

clock-img

Anonimen

Zgleda,da imajo kljub jamranju velike plače,da si lahko plačujejo spolne usluge.

točno tko, njegova žena, moja kolegica mi kra naprej jamra o tem, pa ne upa nič narediti, ker je praktično odvisna od njega. Ja, en kup denarja gre za kurbe, ampak tale ima sodelavko, tolk boj fajn.

clock-img

26.04.2007, 08:09

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Anonimna, jaz mislim, da imaš kar prav v svojih domnevah in da nič ne kompliciraš in da nisi kar brez veze ljubosumna, vsaj ne po tem kar si napisala. Žal.Za nekoga, ki nima kaj skrivati, bi se moral tvoj partner drugače obnašati in reagirati v situacijah, ki si jih opisala.

Imaš pa še dodaten probelm, ker imaš tipa, ki nima jajc, torej se tudi pogovarjati ne moreta, saj ti ne bo ničesar priznal. In tako se gibaš v začaranem krogu. Je vseeno lepo imeti doma nekoga, ki pere, čisti in skrbi za dom, da se lahko tvoj tip naokoli "goni". Saj mu nič ne manjka.

p.s. In mislim, da je drkanje še najmanjši problem...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

26.04.2007, 08:16

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Anonimna, jaz mislim, da imaš kar prav v svojih domnevah in da nič ne kompliciraš in da nisi kar brez veze ljubosumna, vsaj ne po tem kar si napisala. Žal.Za nekoga, ki nima kaj skrivati, bi se moral tvoj partner drugače obnašati in reagirati v situacijah, ki si jih opisala.

Imaš pa še dodaten probelm, ker imaš tipa, ki nima jajc, torej se tudi pogovarjati ne moreta, saj ti ne bo ničesar priznal. In tako se gibaš v začaranem krogu. Je vseeno lepo imeti doma nekoga, ki pere, čisti in skrbi za dom, da se lahko tvoj tip naokoli "goni". Saj mu nič ne manjka.

p.s. In mislim, da je drkanje še najmanjši problem...

se podpišem, premišljujem enako. Vsi pišete samo o tem drkanju, pa mislim, da to sploh ni piont problemu.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

26.04.2007, 09:00

clock-img

miška piška

pencil-img

107

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Govori mi da sem obsedena in ljubosumna in da si delam neke utvare, ki jih ni. Jaz pa vem da se nekaj dogaja.
Zakaj, če res ni nič, skriva pred mano klice? In valda, da sem ljubosumna, če klice briše dol!

Mislim, da je res, kar si sama napisala že v naslovu: "SKRIVA PRED MANO"
in napisala si tudi, da  ti veš, da se nekaj dogaja. sama ga najbolj poznaš, tako da če poslušaš svoje občutke, že veš kaj je res in kaj ne....
noben ne bi skrival pred tabo, če nič ne bi bilo, a ni tako?
jaz bi bila na tvojem mestu še bolj pozorna na vse, kar dela.... (razen na drkanje halo?????) 
ampak moraš bit tudi pripravljena, da te bo to, kar boš odkrila,  lahko zelo zelo prizadelo in te lahko tudi stane vajine veze....

clock-img

26.04.2007, 09:00

clock-img

CAPA

pencil-img

224

Nisem brala vsega. Nekdo ga je videl in ti je rajš sam povedal oz. se vnaprej lagal, če bi ti kdo kaj povedal.

SE POPOLNOMA STRINJAM!!

clock-img

26.04.2007, 13:45

clock-img

mika

pencil-img

6485

no tud men ni jasno zakaj ste se tolk zahaklale drkanje.  seveda je problem, kaj pa če z anonimno noče sexat, ampak si ga raje meče.

clock-img

04.05.2007, 11:20

clock-img

snake

pencil-img

716

ne vem kako zdržiš tako situacijo, jaz bi ga........................................ne morem napisat kaj...............

clock-img

04.05.2007, 11:26

clock-img

Anonimen

ga........................................ne morem napisat kaj...............

pofafala morda?

clock-img

04.05.2007, 13:09

clock-img

srki

pencil-img

9222

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2007, 13:22

clock-img

žirafica

pencil-img

229

Začni se rihtat, pa več ven hodit. Pa v pričo njega  po telefonu dvoumno klepetati s frendicami... naj še njega prime ljubosumje. Če ga pa ne bo, potem pa šlus s takim tipom.

clock-img

06.05.2007, 21:39

clock-img

cuban

pencil-img

10

Najprej eno vprašanje. Kolikšna je količina seksa v vajini vezi? TEdensko, mesečno...? Si zadovoljena, je on zadovoljen?

Če mastrubira in ob tem še tebe zadovolji, ko ti zapaše, ne vidim v tem nikakršnega problema. On je potešen ročno in na "usual" način....ti pa na "usual". Potemtakem njemu manjka seksa, tebi je dovolj...in da dopolni svoj manjek, si ga vrže na roko.

Če ve, da mu gledaš GSM..., potem bo še bolj skril vse, če že kaj skriva. ;) Verjami, da ne bo puščal niti klica niti SMSa, če bo vedel, da mu preverjaš GSM.

Če te sodelavka tako moti...in če se širijo govorice. Pojdi do tistega, ki je začel širit govorice in se sooči z njim..oz. kar z njo.

Če bi jaz imel dekle, ki bi mi pod nos molilo umazane robce in me zasliševala kot kakšna tečna mačeha, bi jo poslal v tri krasne,...

clock-img

08.05.2007, 15:46

clock-img

Anonimen

lahko ti povem, da je bilo popolnoma enako pri meni. najprej je zamenjal sluzbo, prišel v mlad kolektiv, žurali so ga skupaj, vedno v družbi žensk, ki so ga tudi veliko klicale. pa mi ni bilo panike, saj imam tudi jaz moške prijatelje, za katere tudi on ve...
potem pa sem počasi začela opažati, da nosi telefon s sabo v kopalnico, ko gre pod tuš, da res pazi da ga nikjer ne pusti niti za sekundo, ima ga vedno na pisk.... dokler nekega dne, ko je prišel iz žura, in seveda pozabil izbrisati vse kar se je dogajalo po telefonu tisto popoldne in večer... sem šla pogledat na telefon. s sodelavko sta si izmenjala 10 sporočil, govorila vsaj 1uro, za ostalo ne vem.... 

v glavnem, hočem ti povedat, da če dela stvari, ki jih prej ni (moj je včasih telefon puščal povsod, vedno je bil naglas,....), potem to nekaj pomeni... zakaj bi sicer skrival???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem