writing-img

RE: Pikica Alina

clock-img

14.08.2007, 16:53

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Waw bravo Mruška!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nosečkica, verjamem da imaš ful vprašanj, zato smo pa me tu, da ti bomo pomagale. Saj veš da več vemo kot pol dohtarejv skupaj!!user posted image

Ti kar sprašuj, vse ti bomo pomagale!

Biba, zdej pa še vi v akcijo! Važno je, da gre naprej, pa če le za mišji repek. Tako je rekla za našga tamalga ena ful fajn dohtarca iz kliničnega!!! Važno je, da se napreduje!!!

clock-img

15.08.2007, 13:33

clock-img

žabica 24

pencil-img

101

Super nosečkica, krasna novica!!!

Bravo Maruška!!! Še malo pa boš doma!!! user posted image  user posted image  user posted image  

Biba, zdaj pa samo čakam, da nas še ti razveseliš s takimi novinami! Držim pesti, da čim prej!!! Pa pozdrav in lupčka mali Alini za moč!

clock-img

15.08.2007, 19:14

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Žabica, hvala za lupčka.

Midve z našo pupo sma se danes spet cartali. Ampak pikica ni bila dobro razpoložena (pokana planička, lakota, boleč nosek...), je kar naprej jokala in so tekle krokodilje solze.user posted image  Sploh je nisem mogla potolažit, potem pa smo rito previli, pa je bilo dobro. Ima že 2310 g, prava debeluščka je mala, ker nimam več mleka jo hranijo z Aptamilom- prematil in ga dobro prenaša. Drugače pa kaj se dihanja tiče, ni večjih sprememb. Sem se pogovarjala s sestro Mojco  in mi je povedala, da kak ji odklopijo CPAP in ji nič ne piha v nosek, se Alina prav razkuri, sem dobila občutek, da je zelo odvisna od tega aparata, kot da se ne počuti varno, če nima pomoči kisika. Neverjetno, kako že ti majhni otroci vse to vejo. Kak pa ji spet začne pihati v nosek, pa je vse vredu. Zanimivo. Ima že zelo občutljiv nosek zaradi tistega nastavka, dobesedno jo že boli. Upam, da bo čimprej prišla na bčice, tisto ni tak hudo.

Lp

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

15.08.2007, 21:07

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Biba 78, naša je danes tudi tako neutolažljivo jokala. user posted image
Jaz pa zraven. user posted image  Nič ji ni pomagalo. user posted image  Navadno se v mojem naročju umiri, danes pa se ni, tak žalosten obrazek je imela.
Zelo jo napenja. Pazim na prehrano, pa nič ne pomaga.
Tako se mi smili...... Mamice, ki imate malčke že doma NA POMOČ, prosim. Kako ste se spopadle s tem?

Sem jo pa danes prvič previla.......user posted image user posted image user posted image .......malo sem bila še nerodna, ampak mislim, da je za prvič kar dobro.

clock-img

15.08.2007, 21:17

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

O,draga moja tudi mi smo to dali skozi,pa čeprav so mi dohtarji na EINT zatrjevali,da ne bo imela krčev. Mi smo nabavili koroške kapljice in so še kr pomagale. Probaj,škoditi ne morejo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

16.08.2007, 18:24

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Hvala, anajmad.

No, danes pa naju je najina punčka pričakala v navadni posteljici. user posted image user posted image user posted image  

Baje bom v ponedeljek sprejeta v bolnico. Tamala se še trudi spoprijateljit s flaško in včasih se dobro razumeta, drugič manj. user posted image user posted image user posted image

Lp.

clock-img

16.08.2007, 20:52

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Nosečkica česatitke ob dobri novici. Alina pa tudi že lepo napreduje je že zelo veliko napredovala od takrat ko sem nazadnje bralauser posted image Alina le tako naprejuser posted image

clock-img

17.08.2007, 12:39

clock-img

žabica 24

pencil-img

101

Glede joka: Meni so sestre tudi rekle, ko je Zarja v pričo njih na viziti grozno jokala in se zvijala, da ima krče in so ji dale sab simplex, pa sem ji redno dajala te kapljice, pa nič. Potem pa sva končno dobili zeleno luč za dojenje in je jedla in jedla in božica ni mogla najest, pa je pri meni spila 50 ml, sicer pa je imela omejeno količino na 30ml, ker bi ji več baje lahko škodilo user posted image  No in od takrat naprej ni bilo več nobenega joka! Moje dete je bilo samo lačno, pa smo prvo vsi mislili da jo krči mučijo!

user posted image  Za prvo previjanje! Sicer pa upam, da jok poneha in da se čimprej spoprijatljei s flaško user posted image
Pa seveda da se potem čim prej vrneta iz bolnice.

Kako pa kaj Alina?

clock-img

17.08.2007, 21:07

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Huh, kakšna nevihta je bila. user posted image  user posted image  user posted image

No, pri nas nič novega......čakamo na sprejem v bolnico.  user posted image
Jutri bom izvedela, če grem v ponedeljek ali ne. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer!

clock-img

18.08.2007, 01:18

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Pozdravljena Žabica, naša pupa je bolj kot ne po starem, kaj se dihanja tiče, drugače pa lepo napreduje na teži, ima že 2350g, sicer je staknila nek infekt, ima malo vnete očke, pa iz noska ji malo teče, ampak je iz preventive dobila antibiotik, tako, da upam, da se bo ta zadeva ustavila in da ne bo kakšnih večjih težav. Je že prava punca.user posted image

Lp

clock-img

19.08.2007, 09:02

clock-img

Anonimen

Držim pesti za vse majhne pikice in njihove starše, da boste čimprej skupaj v toplem domu se stiskali drug k drugemu...en velik user posted image  za vse...user posted image

LP

clock-img

19.08.2007, 18:52

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Drage moje sogovornice, JUTRI BOM SPREJETA K SVOJI PUNČKI. user posted image

Saj ne morem verjet, da smo prišli tako daleč.... user posted image

clock-img

19.08.2007, 19:52

clock-img

tamalaursa

pencil-img

3

Noseckica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem boste kmalu domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2007, 21:36

clock-img

Pinokio

pencil-img

100

Super...........pa sta že z eno nogo doma.............bravo Maruškauser posted image user posted image

clock-img

20.08.2007, 08:08

clock-img

Tajduška

pencil-img

142

Noseckica,......sem te spoznala po tvojem pisanju:-)
Verjetno boš iz mojega nicka vedela, kdo sem.

RESNIČNO SEM VESELA ZATE, da odhajaš k svojemu zakladu,....čuvaj jo in cartaj kolk se bo dalo......kar solzne očke sem dobila, ko sem prebrala, da greš k njej,....

Zečenja se nekaj najlepšega za vašo družino,....!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Maruška, da si tako krepka deklica in da si se tako pridno borila!!! Mamica prihaja!!!!

clock-img

20.08.2007, 11:07

clock-img

Anonimen

user posted image  Noseckica...super...uživaj in crkljajta se, da nadoknadita vse zamujeno...user posted image

LP

clock-img

20.08.2007, 11:08

clock-img

neisha80

pencil-img

448

nosečkicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2007, 15:48

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Bravo mami, bravo Maruška. Komaj čakam, da mamico jutri srečam, da mi malo pove, kako se imata s pupiko.

Pozdravček obema in veliko cartanja in uživanja skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2007, 17:10

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Hej, mamice.

Hvala vsem za lepe želje.....user posted image user posted image user posted image ......se javljam direktno iz bolnice.
Prvi dan se še malo lovim, ampak drugače je pa fajn,
tamala pridna, sestre super, skratka LEPO JE. user posted image user posted image user posted image

Tajduška, seveda vem kdo si. user posted image  

Biba 78, jaz se tudi že veselim, da bova malo poklepetali.
Že dolgo nisva. user posted image user posted image user posted image   Aja, sestra Mojca se je vrnila z dopusta. user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte!

clock-img

20.08.2007, 22:02

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica

...se javljam direktno iz bolnice.

Potem pa stokate da je v bolnici hudo, pa imate celo internet na razpolago. user posted image
Saj veš da se hecam, a ne nosečkica...

user posted image Maruška in mamica. Zdaj pa se le pocartajta in navadita druga na drugo. Potem pa domov v novo, lepše življenje. user posted image
Še malo, pa bo vse hudo za vami ....

Čestitke še enkrat!

clock-img

21.08.2007, 18:11

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica

...se javljam direktno iz bolnice.

Potem pa stokate da je v bolnici hudo, pa imate celo internet na razpolago. user posted image
Saj veš da se hecam, a ne nosečkica...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa je bila user pri meni s pupiko. user posted image user posted image user posted image  
Hej user, res me veseli, da sva se spoznali.

clock-img

21.08.2007, 19:28

clock-img

neisha80

pencil-img

448

biba,kako je tvoja pikica?res vam iz srca želim,da bi se čimprej cartkali doma!čudovita družinica ste!vso srečo še naprej!

clock-img

21.08.2007, 20:53

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Kašna bolnica je pa to, da mate računalnik??!! Nobel !!!!

Drgači, kako se držijo vaši otročki?
Ful fajn, ker se lahko med sabo tako družite, jst nisem takrat mela nobene sotrpinke zrvaen s katero bi se lahko kaj pomenla, še dobro da sem "spoznala" RR.
Lepo se imejte in pocartajte svoje bejbije!!!!!

clock-img

21.08.2007, 21:22

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Hej punce.

Okrog interneta v bolnici......prinesla sem si prenosni računalnik, na internet pa dostopam preko telefona. user posted image user posted image user posted image

No, da vam povem, da smo tri punce v sobi in da smo se full zaštekale. Res je fajn, no! user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2007, 22:45

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Danes sma se z Noseckico srečale, malo poklepetale in ji kar malo zavidam, da je že sprejeta. Pa še zadnja mamica, ki jo boljše poznam, me bo zapustila.user posted image user posted image  Mi pa bomo še kar enčas Alino samo obiskovali, ker je stanje še vedno nespremenjeno.user posted image   Jaz pa sem mislila, da s tem, ko pupa raste in se redi, da bodo šle stvari res na bolje, pa vidim, da temu ni čisto tak. Še kar naprej so težave s pljučki, pa srček zaradi tega trpi, tako, da res gre vse zelo zelo počasi. Ta bronhopulmonalna displazija je kar težavna pri naši pupi, potrebno je veliko časa in pa potrpljenja, želim si pa samo to, da bi se Alina še naprej borila, da bi njen majhen srček zdržal vse te pritiske in da bi se stanje začelo izboljševat.

user posted image user posted image  naj čuvajo mojo pikico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem