writing-img

RE: Pikica Alina

clock-img

27.10.2007, 11:39

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Mamice, "poslušajte" to: 
Klicala me je Biba 78 in že po glasu sem vedela, da sporoča vesele novice user posted image

Alino so ponoči očitno motile brčice in si jih je potegnila iz noska.....
In kaj se je zgodilo? Punca je samostojno dihala, saturacijo pa je imela 99!
user posted image
Ta naša Alina je prava frajerka! user posted image

Je pa rekla Biba 78, da je danes Alina spet na brčicah, ker se zelo vznemiri, če ji nič ne piha v noseka. 

user posted image

clock-img

27.10.2007, 14:46

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

user posted image Juhhhuuu, bravo Alina. user posted image

Tole je pa res super napredek. Še malo pa bo brez brčic. Se bo kar hitro navadila, da je brez njih boljše.
Zdaj sta pa res že "z eno nogo doma".

Nosečkica, lepo lepo pozdravi Bibo in ji povej, da vsi še vedno vsak dan mislimo nanjo in na Alino! Držim pesti, da se kmalu tudi sama oglasi od doma - seveda skupaj z malo lepotičko.

clock-img

27.10.2007, 15:05

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

user posted image user posted image user posted image  Alina je zadevo vzela v svoje roke. Bravo punca. user posted image user posted image user posted image

Nosečkica, user posted image  

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

27.10.2007, 22:47

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Bravo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kmalu se boste stiskale doma! Se veselim z vami!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2007, 22:53

clock-img

skačica

pencil-img

1334

bravo, Alina, sem srečna ob takih novicah. Še malo pa bosta z mamico šle domov v očkov objemuser posted image

clock-img

28.10.2007, 15:39

clock-img

žabica 24

pencil-img

101

Bravo Alina user posted image   user posted image   user posted image

Še malo pa bosta res doma!!!

clock-img

28.10.2007, 18:49

clock-img

Anonimen

Živjo punce!

Danes sem slučajno imela malo več časa in sem večino vseh 18.-ih tsrni tudi prebrala.
Najprej za Bibo: vidve s tvojo malo pikico Alino sta pa res carici... Vmes med prebiranjem sem se že bala slabih novičk in se vsakič znova ko sem našla pozitivne novičke zelo, zelo razveselilauser posted image user posted image user posted image

Še vedno držim pesti za vaju in upam da bosta čim prej lahko odhiteli domov ce cartat 200 na uro v vajini postelji user posted image user posted image ....

Potem pa še zate, Nosečka: Tudi tebi zavidam moč in voljo da si speljala vse tako kot je treba in ti čestitam. Vesela sem da sem o tvojem sončku lahko prebrala samo dobre novičke in da ste že doma...user posted image user posted image

Tvoji Maruški pa: Tooooooooooooooooooooooooooo pupaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zmagala siuser posted image user posted image user posted image ....

Mamice držte se pa ne obupajte... Za vsakim dežjem posije topel in prijeten sonček user posted image

clock-img

28.10.2007, 19:08

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: živa25
Potem pa še zate, Nosečka: Tudi tebi zavidam moč in voljo da si speljala vse tako kot je treba in ti čestitam. Vesela sem da sem o tvojem sončku lahko prebrala samo dobre novičke in da ste že doma...user posted image user posted image

Tvoji Maruški pa: Tooooooooooooooooooooooooooo pupaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zmagala siuser posted image user posted image user posted image ....

HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2007, 05:53

clock-img

Pinokio

pencil-img

100

Super novičke............kaškno zdravilo je biti ob mamici...............bravo Alinauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2007, 07:26

clock-img

Anonimen

Bravo Alina user posted image user posted image user posted image . Še malo, pa bo vse tako, kot bi moralo biti že od začetka. user posted image user posted image user posted image
Ah je lepo brati take lepe novičke. Biba 78....vaša družinica bo kmalu uživala skupaj. user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2007, 08:31

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Bravo Alina. user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2007, 13:01

clock-img

brina_3

pencil-img

743

kako lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image bravo Alinauser posted image user posted image

clock-img

05.11.2007, 09:29

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Pozdravljene.

Biba 78 vam sporoča, da je Alina že 10 dni samo na brčicah
(prej so kombinirali še s CPAPom) in da ji gre zelo dobro. user posted image

Vse vas lepo pozdravlja!

clock-img

05.11.2007, 11:53

clock-img

najci

pencil-img

161

VAV!!! user posted image user posted image user posted image  Pa saj to je res FANTASTIČNA NOVICA!!!
Brčice so zakon! Alina, zdaj imaš pa bolnice resnično dovolj in hočeš domov, a ne?!? Brčice bi te zdaj morale res hitro odpeljati domov... Kar tako še naprej, pogumna punca in pogumna mami!!!
Mislimo na vas...

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

clock-img

05.11.2007, 11:59

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Bravo Alina user posted image user posted image user posted image .

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

05.11.2007, 12:02

clock-img

Anonimen

Bravo biba78 in mala Alina! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2007, 23:54

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

No, zdej bi pa že bil čas za kakšne bolj frišne novice!

Kako je kaj Z Alino, Nosečkica poročaj kaj!!

Kok časa je zdej Biba že noter pri Alini, se mi zdi da že celo večnost?

clock-img

13.11.2007, 19:30

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Nimam nič novih novičk.

Biba 78 pravi, da je vse po starem.

clock-img

13.11.2007, 21:17

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Alina

clock-img

14.11.2007, 15:15

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *
Kok časa je zdej Biba že noter pri Alini, se mi zdi da že celo večnost?

Nič hudega. Glavno, da sta skupaj.....dolgo sta čakali na to!

clock-img

22.11.2007, 20:36

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Bom še tu objavila:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2103386

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

clock-img

22.11.2007, 21:12

clock-img

eya

pencil-img

4615

Čestitke Alini, da gre končno domovuser posted image user posted image user posted image  Lepo se crkljajate...

clock-img

22.11.2007, 21:13

clock-img

filipina

pencil-img

170

Biba 78
Poznava se osebno, tako da sem poznala tvoj primer, ampak zdaj sem vse podrobno prečitala, kaj se je dogajalo s tvojo srčico. Ojoj, koliko solz! Toliko sem jokala tu zraven ko sem to prečitala. Moj mali se je tudi rodil prej 1 mesec, ker sem jaz imela preeklepsijo. In če bi se rodil pol ure kasneje, bi ne preživel, ker je imel 2x popkovnico ovito, pa kisika ne več, pa z sladkorjem v krvi nekaj narobe....potem še zlatenico, da je bil kot indijanček. Skratka, takrat sem skoraj znorela dobesedno, ko pa ga pogledam sedaj, pa je kot velikan. Pri 4,7 letih je velik 125 cm in ima 25 kg. Rodil pa se je 2400g in 48cm. Vsak zdravnik ko sedaj to vidi ne more verjeti. Edino kar je, je hiperaktiven in prepoln energije.Pa boljše tako, kot da bi bilo kaj druga narobe.

Jaz sem prepričana, da nebo dolgo, ko bo alina nadoknadila zamujeno. Otroci so kot sončki, ki sijejo tudi takrat ko pada dež. Tebi pa sebiju, pa želim, da bosta  Alino,plod vajine ljubezni čimprej imela ob sebi v varnem in ljubečem domu!!!!!!

Z nasmehom marsikomu polepšamo dan!

clock-img

23.11.2007, 21:41

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: filipina

Tebi pa sebiju, pa želim, da bosta  Alino,plod vajine ljubezni čimprej imela ob sebi v varnem in ljubečem domu!!!!!!

Filipina, jutri odhajajo domov!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2007, 20:45

clock-img

Anonimen

Še tukaj, bravo Alina, bravo mami biba78! Zdaj pa uživajte! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem