Nalin, saj je Matilda prav super simpatična,
se spomnim takoj na tisto knjigico, ki je tako luškana :) jonas je pa tudi prav prisrčno, da se bo vsakdo spomnil na slavnega J. pa je seveda očitna stvar, ne pa napačna :)
Meni je zelo všeč, če ima kdo kako manj pogosto ime...
Midva bi punčko poimenovala Zala, ker pa bo verjetno fantek, še izbirava... Jernej-Nejc je bila prva izbira, ampak ker imava zelo pogost priimek, bi jaz vseeno kako manj pogosto ime...
meni je npr. blazno všeč Severin, pa so vsi ravno tako blazno proti :) ja, vse tete in strici - hočejo na vsak način izvedet za ime, potem pa imajo vsi take hude reakcije, da sva se res odločila, da do konca ne bova povedala, kakšno bo ime, itak pa ga bo čisto dokončno dobil, ko bo prišel ven in povedal svoje mnenje
No, varjanta je tudi Lenart, pa moj pravi da je preveč starinsko...
... pa Gašper ali Žan... kateri vam je najbolj všeč?
Mi smo v Tacnu blizu Save (ki je grozna, btw.) in danes se nam podtalnica dviguje, tako da črpamo vodo iz zbiralnikov v kleti, se nam je že veliko takšnih stvari pripetilo, tako da tole ni nič hujšega. Hudo je bilo drugje, res je žalostno gledat vso to uničenje...
Koala, upam da se ti je bebica kaj oglasila, moj je včeraj z brcanjem sodeloval pri čiščenju zaradi naliva kot nor, bo očitno priden :) ali pa je hotel, da raje počivam ...nič pa se ne sekiraj, če je bolj mirna, kot so že punce napisale...