IZVIRNO SPOROČILO: katee
sunny morning: A tebi je G povišan sladkor v krvi našel na rednem pregledu? A morajo vse nosečke iti na ta test za sladkorno??? Ker meni moja ni nič omenjala tega testa, pa ne vem, a naj ji sama kaj rečem, al me bo ona poslala???
Sem si pri G vzela eno knjigico v kateri piše naj bi v 24. tednu vsem

naredili
presejalni test za ugotavljanje diabetesa s 50g glukoze na tešče. Seveda jaz ob 14.00 nisem bila na tešče in mislim, da je tudi to eden od vzrokov za povišani sladkor. Pa še ta sploh ni bil tako povišan, je lahko še višji. Mogoče celo bolje, da je ratalo tako, bom zdaj vsaj pri diabetologu za sigurno zvedela kako je z zadevo. Bi mi pa lahko sestra povedala, da bi bilo mogoče bolje, če bi prišla zjutraj, da bi bila tešča. Ah, briga njo.
Sem pa šefu povedala, da v ponedeljek pridem svoje 4 ure oddelat kasneje, ker grem k diabetologu in se ni mogel spomnit kakšen je to zdravnik. Mu je bilo znano pa ni vedel kam bi ga vtaknil, namreč sam je sladkorni bolnik.
Kar se posteljice tiče pa mi je brat rekel, da sem ga full presenetila, ker ta posteljica sploh ni po mojem okusu in mu ni jasno kako to, da mi je sploh všeč. Mi pa "tašča" hoče na vsak način uvalit zibko od mojega, staro 33 let. Sem se posvetovala z mojo mami, ki je strokovnjak 1A glede površinske obdelave lesa in je rekla, da se take stare stvari, da full lepo obnovit, vendar se nenormalno navzamejo vonja po laku rabiš ne vem koliko časa, da se to razdiši. Mislim, da le ni pametno, da svojemu

takoj pod nos porinem strupene hlape in zaradi tega odločitev, da bo takoj v posteljici. Če bi bila posteljica bolje ohranjena in samo potrebna čiščenja bi jo mogoče celo vzela, tako pa res nima smisla.