dan
ste pa kar nekaj napisale.
Koala,glede actimela jaz še nisem slišala,da se ga naj nebi pilo
.Jaz ga kar ,ker ga imam že od skoz rada.P aglede pritiska;meni je G zagotovila ,ker imam tud nizkega ,da to nikakor ne škodi ,škodil naj bi le previosk
urssyy,to pa od tašče ni fer,da je tak oodreagirala.Priznam ,da tud meni nebi bilo vseeno .Ko bi bla vsaj tiho ,ko je že videla ,kako si se potrudila.Saj verjetno ,če pa se ne bi nič dotaknila ,bi pa paniko naredila ,zakaj pa nisi .
Ma ne sekiraj se,bo že boljše
sani1,pridn i vi ,ko ste zapravljali v Avstriji.jaaz bi šla tudddd
.Sam mimogrede ;v petek pridem po zavese.
raja ,tvoja punčka bo vsaj v svetlomodrem ,pri nas pa če bo fantina ,bo pa v roza ,ker imam res skoraj večino v roza
.Ampak v tem primeru bom pa plavo sigurno dokupila
nalin RR,pa kaj je zdaj to stemi ušesi.pri na s so kar naprej pri tamalmu vneta.Čim se pokaže smrkelj,takoj sledi Ceclor.Pa mu zlivam na hektolitre
fiziološke in operila.Želim ,da se čimprej pocajtate
nana,ti pa imaš že ornk kilskega korenjaka.
Se pravi da je potem tud moj tako težak ,ko praviš da je za 26 tednov.Tolk sem namreč jaz noseča
karatina ,glede materinske šole;jaz je tokrat ne bom obiskovala,ker sem jo že taprvič.Čeprav sem glih nekaj dni nazaj slišala,da potrdilo velja 5 let,od mojega prvega obiskovanja pa je minilo 9 !!! let
.
sunny morning ,mislim da si po nepotrebnem v dilemi zaradi t vojega.Po moje da te zdaj vse bolj moti(tako kot mene!!),zaradi podivljanih hormonov
,pa smo bolj občutljive.Pa glede preiskav zaradi smeha v nosečnosti
butara,čestitke za princesko
ketrin24 ,super da si boljše (glede otekanja)Ti kar pridno počivaj še naprej
Glede kil in obvsega se pa nimaš kaj dosti sekirat ,ker ti lahk opovem ,da je moj obseg precej večji od tvojega
-113 cm
klaja,glavno da si ti tud boljše
.Blagor teb ,ko si že kostanje jedla
.jaz bi jih tud
No ,jaz sem drugače po starem ,samo čedalje bolj občutim mojo velikost trebuha.Ko kaj delam ,rabim ene dvakrat pavzo vmes ,da zmorem do konca
Pa križ me precej matra.Glede nespečnosti sem se pa maksimalno popravila
.Spat grem okol 21
(ni to v moji navadi
),in spim do 7 -ih zjutraj.Vmes sam oen obisk wc-ja ob treh in spim dalje
Eh ,bo že.zdaj grem pa kuhat;lazanjo in solato bomo jedli