Ojla,
!!
Mene pa že kar nekaj časa ni bilo sem gor. Sem vas prav pogrešala, ker nisem imela komu jamrat. Smo nekaj rovarili po stanovanju, polagali ploščice, pleskali itd. pa smo bili brez neta.
Počutje je sicer nekako normalno nosečniško. V teh tednih res ne moremo cvetet od dobre volje, ko pa vse mučijo enake težavice. Saj jih bomo kmalu pozabile, ko bomo prišle v tisti lepši čas nosečnosti.
Jaz ponoči ne morem nikakor zaspat. Najprej mi je slabo, potem mi je vroče in tako naprej. Sem še hujša kot majhni otroci. Pa špika me v trebuhu kot pred menstruacijo.
Slabosti ni, jih še čakam... je pa utrujenost vedno z mano. Včeraj sem samo metlo in sesalec v roke prijela, pa prah pobrisala, pa sem že skor umrla. Okna je kar možek spucal. No, da o občutljivosti sploh ne govorimo. Ves čas sem živčna, slabe volje, včasih kar tako za brezveze pocmeram in če samo ošvrknem sliko našega angelčka, me solze kar zalijejo.
Vitamin B6 in B12 pa jaz itak jemljem skoz, ker ju imam premalo, zdaj na začetku nosečnosti pa še folno kislino, potem bom pa prešaltala na kakšne multivitaminske tablete. Bom vprašala najprej G., ker res ne vem, kaj se tu pri nas jemlje.
Trebušček je tudi meni eksplodiral. Ni sicer še dost poznat, samo napet je pa ful. Sploh zvečer. So pa opazili že vsi moževi sodelavci in ena moja kolegica. Je res malce težko skrit, ker sem že mal preveč suha, pa se potem takoj vidi. Vsaj pred taščo lahko skrijem, kar je najpomembnejše. Si lahko kar mislim, kaj vse bi mi nametala v slušalko, če bi ji povedala.
Sem pa res presenečana nad Zalino reakcijo, da bo dobila bratca/sestrico. Si zelo želi sestrico, ko pa smo čakali našega
, je rekla, da bo dojenčka v školjko vrgla, če bo punčka.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Punce, a je še katera tako brez apetita, kot jaz?
Anonimna 2
Se ti hecaš?

Pri meni je ravno obratno.
Lep večer, vas grem za nazaj prebrat do konca!