IZVIRNO SPOROČILO: katee
Mene računalnik nekaj heca, mi miška ne dela, pa sem spet program za miško instalirala, pa nič
.
Mogoče so pa baterije fuč. Jaz imam vse brez kabla in ugotavljam, da je treba vsake toliko časa tudi baterije zamenjat, pa potem spet vse super dela. Probaj, ker baterije niso večne.
No, razen če odmislim, da mi trebušček ful otrdeva.
A vam nekaj povem!!! Da grem sam še 2× v službo, se pravi, da imam še 9 ur pouka. JUHU!!!
.
Definitvino ti zavidam, da boš šla samo še jutri v službo. Bi ćla kar s tabo. Jaz bom šla za 8 ur na bolniško takoj ko bo ISO presoja mimo, torej po 19.11. Sem pa ravno danes dobila odgovor od komisije in so mi 4 ure bolniške podaljšali do 20.11.
Trebušček pa najbrž otrdeva zaradi premalo počivanja. Sem to tudi pri sebi opazila. Včeraj sem se zelo dobro počutila in sem bila v službi kar do 14.00, potem sem pa cel popoldne preležala, ker sem imela čisto napet bušek. Se bo treba začet brzdat in decembra res samo še uživat in čakat

.
sunny morning: je tvoj dragi že doma? moj pride šele ponoči...smrk smrk...
Moj je prišel včeraj ob 21.15. Sem že spala pred TV-jem. Seveda ga ni bilo tako dolgo, ker se je moral spet doma ustavit. Se je spet razvadil in hodi domov 2x na dan. Vidim, da bo treba ****, spet.
Danes se je pa začelo dogajat z njihovim

. Ob 4.00 so ga peljali na urgenco, ker revež ni mogel dihat. Danes so že v Kočevju pri veterinarki in so ugotovili, da se mu v pljučih nabira voda in je na infuziji. Kuža je star 13 let in zgleda, da je počasi prišel njegov čas. Namesto, da bi se zdaj odločili kaj je za kužata najbolje bo spet obveljalo tisto kar je najbolje za mamo. Kuža se mi kar smili, ker ga bodo zdaj do konca samo še matrali. Saj bo super, če se popravi, vendar je treba razmišljat trezno, pri njih pa tega ni. Saj je meni tudi hudo, če bo treba dat inekcijo, ker se full razumeva in me ima zelo rad, vendar ni treba pretiravat z podaljševanjem trpljenja. Pa bomo spet imeli štalo.
Glede
merjenja maternice se jaz s tem sploh ne ukvarjam. Saj mi jo je zmerila na zadnjem pregledu in sploh ne vem čemu bi si jo še doma morala merit.
karmyka jaz bom tudi najbrž kupila spalno vrečo in ne bom kupovala kovterčka. V H&M imajo tako lepe vreče, pa tudi drage se mi niso zdele. Za začetek bom najbrž vzela z rokavi, kasneje pa bo brez rokavov, ker bo tudi vreme postajalo toplejše in

bo večji.