Joj,danes ste pa bile res pridne,pa dve strani ste napisale,tako da ne morem zdaj vse za nazaj gledat,ker me malo čas priganja,grem se tuširat pa ležat.Tako me pod rebrom boli in na isti strani zadaj da bom pop...ne vem kako se naj obrnem.
Čez dan ko se gibljem je ok,zvečer pa umiram.
Martinca - vse najboljše!!
!!Ja,še 11 tednov pa bo!!
Katee,zelo lepo so te "odslovili" iz šole,res lepo,pa kaka solzica tudi ne škodi.
Nopy,tudi od mene - dobrodošla k januarčicam!!
Limma - upam da si že kaj bolje in da bo jutri še lepše!!
Nena22 - tudi tebi želim vse lepo v
in zdravega
!!
Piškamiška - upam,da se stanje popravi in da krvavitev preneha,to je pa res že nadležno,kajne?Glavno,da se bo vse uredilo.Pa se kar smej,smeh je pol zdravja,pa še na otročke dobro vpliva,bosta dva dobrovoljčka!!
Klepetka,upam,da te mizar ni spet nas...in jutri res pride,da ti malo polepša dan.Z plačilom pa bi morala kar zavlačevati,ja,kot je on zavlačeval,pa ga ni bilo!!
Mala pikica,jaz ne vem kako zdržiš,ko imaš sobico doma,pa še ni sestavljena.Upam da vsak dan gledaš škatle in vsaj v mislih sestavljaš, jaz bi že sama začela!!
Nalin in klaja,super sobice,moja ni tako izvirna,je samo pobarvana,mogoče pa še pridejo kake nalepke na steno,še bom videla.Pa sem mislila,da imam jaz domišljijo!!
Sani1,vem kakšen stol misliš,ja!moja prijateljica ga ima na vibro (baterija),saj je super,samo se bojim,da otročka preveč ne razvadiš tako,potem pa ga moraš kar naprej ujčkati in zibati,moja prijateljica mora malo vedno nekaj zibat,ker drugače je joj.
Evo,pa sem vseeno preletela vaše poste - bolj ali manj.Upam,da nisem kaj pomembnega izpustila,če pa sem,pa se opravičujem!!
Martinca,ti pa nisi nič poklicala,ko si šla na pregled,bi se lahko kaj dobile na kavici!!Upam,da drugič.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 26.10.2007 21:36:02 >