IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
pri nas je že mojster kanufar in se dela naša nova sobica naprej, hiša pa je tako zaprašena od štemanja, da me je strah pomislit, kolk bo treba pucat da bomo meli do božiča lepo
Ej ursulina, te čist razumem, kako se počutiš. Tudi pri nas urejamo otroško sobo, poleg tega pa še najino spalnico v kleti. Klet je samo na surovo obdelana, tako, da smo praktično začeli z nule. Prahu pa...da ne govorim. Vsak dan sem 3x sesala in pucala prah, pa se ni nič poznalo

Pa
VSE NAJBOLJŠE

!
Nalin, vso srečo danes na vožnji!!!!!!!!!!
Golobček, jaz sem pri Beniju uporabljala Aventove flaške, prav tako jih bom uporabljala tudi sedaj. Poizkusili smo tudi z Nuk-ovo, pa nam ni ustrezala, saj je polivala. Proti krčem so testirane vse tri firme flašk.
Midva sva včeraj v Rutarju malce gledala vozičke in sedaj nisem več tako prepričana, da si želim Quinny-a. Gledala sva nek voziček čisto ene x firme, bil je res ful lep, cenovno ugodnejši kot Quinny, pa še polno enih dodatkov dobiš zraven. Bova drug mesec skočila še v Avstrijo na ogled, potem se bomo pa odločili, kako in kaj. Moj

me je že resno sit, ko mu skoz utrujam, ampak sej veste, da

pač take smo!
Lunca, v kateri del Kranja pa prideš? Lahko bi se midve kdaj dobili na kakšni kavici, kaj praviš?
lp