pozdravljene!
sem bila danes na pregledu in je vse okey. kašljam pa ko zmešana in ne počutim se 100% zdravo, tako da lahko pojem kak lekadol ali če ne bo bolje drug teden grem do zdravnice po kake antibiotike... poslušala sem srček in bije 100 na uro!
ful lepo, sem zdaj kar malo fouš tistim, ki imate Angelsounds.
bravo klaja - uživaj v nagradi!!
pupe, res se ne preveč sekirat zaradi UZjev in premajhnih cifer, ker je to vse po neki povprečni krivulji, čeprav dobro veste, da smo si vsi različni in prav tako naše bebike. vse bodo nadoknadile zunaj trebuščka, če ne že prej - no, jih vsaj ne bo problem ven dobit
je tudi toliko nekih zgodb že na RR o teh "napačnih in prehitrih" negativnih mnenjih....
nama je tudi rekla na 3D UZ da so ledvičke našega malega na meji normalne velikosti, in sem se za 10 sek ful zasekirala, ampak sedaj ne mislim več na to, ker verjamem, da bo vse okej in pa tudi "na meji" je še vedno v redu, a ni? moramo misliti pozitivno, pa bo vse kul.
no, potem kavica sledi decembra, v petek pa bomo po moje vse pri frizerju
ja, mene tudi fino zaboli če fajn zakašljam ali celo kihnem, auč... pa ob vsakem pretiravanju (letanje po stopnicah prehitro, premikanje škatel tukaj pri nas v firmi ali letanju cel dan ke pa sem
- ja, nisem še čisto prestavila v nižjo prestavo) me hitro opomni telo, da pretiravam. otrdevanja začuda ni več te dni (trkam na les), me pa kaj hitro kje zaboli in opomni na to, da smo pač v osmem mesecu...
ful mi je smešno - pri G mi je sestra naračunala 32. teden, v RR koledarju pa sem 34. teden....? morm preverit na tistem krogu iz revije.
hvala puri, upam, da bodo tudi meni dali posteljnino v arielu na bone, cunjic si kar ne upam več kupovat, ker se mi zdi, da jih res ne bo ponosil...
mala pikica - res krasna sobica, sta se res potrudila! kje si nabavila posteljnino?
sunn m., ti pa res ne moreš brez tvoje službe