Živjo,
ste lepo preživele tale podaljšan konec tedna? Upam, da ste uživale in se imele sploh in oh lepo
dobrodošle vse nove nosečke
, ki ste se pridružile čvekam v zadnjih dneh
za vse, ki ste že opravile NS in imate dobre rezultate, držim pesti, da bo tudi pri drugih tako
Za vse, ki ste še zelo mlade in razmišljate, da ne bi šle na NS, tako kot sta vam pred mano že rekli Lusa in marusa...NS je priporočljiv za vsako nosečnico, ne samo za tiste malo starejše (te imamo samo to prednost, da nam stroske krije zavarovalnica). Od kar je na voljo NS, se na zalost večina otrok z DS rodi prav mamicam mlajšim od 27 let. Res je tudi, da NS ne more s 100% verjetnostjo izključitit DS, v veliki meri pa lahko postavi sum, da gre za DS in še nekater druge kromosomske nepravilnosti
piškamiška Barbara Šajina je moja izbrana G že vrsto let in sem z njo zelo zadovljna, je res strokovnjak za UZ in nosečnost, tako da ji jaz 100% zaupam. Njena edina malo slabša lastnost je, da ni ravno zgovorna, ampak če jo kaj vprašaš ti pa z veseljem na dolgo in široko odgovori. Ne pričakuj pa na NS, da bo veliko govorila. Vsekakor ti bo pa na zaslonu pokazala, kje je kaj pri tvoji pikici in ti povedala, da je vse tako kot mora biti
nana35 zadeva je takšna, da se tukaj na RR nekatere "poznajo-mo" že od prej in si zato lažje zapomnimo ta imena/vzdevke in zato mogoče izpade, da katero bolj "pogrešamo", če je nekaj dni. Vsekakor je pa tako, več kot boš čvekala, bolj te bomo pogrešale, če te kakšen dan ne bo
katrin in Tonči upam, da je Ospen pomagal in je angina že za vama. Poznam eno gospo, ki je imela v obeh nosečnostih ponavljajoče angine
, takoj ko je nehala z Ospenom, se ji je angina ponovila. Sicer pa angin sploh ni imela. Drugič je pogruntala, da je noseča, še preden je naredila CB, ker je dobila angino
. Vsekakor upam, da pri vama ne bo tako
No to je to...jutri imam UZ, po svojih izračunih bom jutri noseča polnih 9 tednov, tako da bi se pa sedaj že moralo kaj konkretenga videti. Tako da prosim mislite name in držite pesti, da bom videla pikico in srček,...
Zdaj grem pa še malo pred TV, jutri pa po celem tednu lenarjenja spet v službo
Želim vam lep in ne preveč stresen začetek malo krajšega tedna