živjo, punce, danes vam nisem imela časa prej brat, ker sem bila že v Ljubljani na sestanku, zdaj pa sem nazaja.
Vam moram zaupat, kaj se je zgodilo včeraj, ko sem končno razodela mojima puncama, da čakamo dojenčka. Da vas spomnin, jaz sem tista mami, ki je pisala o tem, da starejša ne želi dojenčka..
U glavnem, bila je ravno prilika zvečer, ko je začelo grmet, in smo se skrile vse tri v posteljo, pa sem povedala. Starejša je takoj odkorakala v svojo sobo in začela jokat, ne jokat, tult. Mlajša je bila ful vesela in samo spraševala ali je res... Nato je bilo 10 min tragikokomedije. Starejša je vpila: kako sta mi lahko naredila kaj takega, tulila, da je to najstrajšnejša novica v njenem življenju, klicala babi in jo prosila, da naj jutri takoj pride po njo, ker se bo preselila k njej.... Babi jo je menda spraševala, kaj je narobe, ta veča je pa hlipala, da ne more povedat. Jo je babi menda vprašala, če se oči in mami tepeta, pa je vpila, da je še hujš... Boga babi je menda mislila, da se koljemo! U glavnem tult sem še jaz začela (potiho), nakar mi ta starejša prinese telefon, da me babi želi in se usede en meter stran od mene. Povem babici, kaj je na stvari. Pobožam ta starejšo od daleč in jo stisnem, in se je ko mali piščanček stisnla k meni in izdavla, da ne želi, da bom v bolnici. Torej to je ta strah! Hvala bogu, sam da se pogovarja! Mi je povedala, da me ima rada in sva obe jokali in se smejali in pogovarljali. Nazadnje je čez 5 minut že izbirala imena in vprašala kdaj gremo izbirat... Sem rekla, kaj šolske potrebščine? Je rekla, ne , posteljico! U glavnem, tem 10 minutam sem se danes že parkrat nasmejala in tako kot je rekla ena mami - da bo otročka sprejela, in ga je tako hitro, da nismo dojemal. Na konc je še dodala, da trije otroci so pa dost! O to moje dete, ki je kljub 10 letom še vedno malo!
U glavnem, danes sem boljš volje, ker kar nisem mogla več tiščat v sebi, jutri je NS, mislim pozitivno in spet sije sonček, jupit!!