urssyy nič panike, kar se moraj tiče
, mi gremo šele konec septembra...in jaz se prav veselim, vsi ostali bodo doma, tu bo slabo vreme, na morju bo še toplo. Je pa res, da sem navajena hodit na dopust večinoma med novembrom in januarjem, poleti sem pa praviloma v službi. Mi je prav super, na cestah ni drena, šefi so na dopustu, skratka pravi mini dupust
ulla super za dober izbid DHT
. Jaz ga še nisem dobila. Uživaj na dopustu
mateja jaz se sploh ne bi sekirala, kaj si kdo misli, če ti paše pač pojdi rodit na Jesenice, to je čisto tvoja osebna stvar .
..Sicer pa kaj pa če bi te recimo popadki presenetili, kje na obali (čisto hipotetično), se tudi ne bi vozila v Kranj...
Pri nas nič novega, dala kri in vodo, čakam na izvide, jutri sem v službi popldan, prej imam še pregled pri G, se bom spet načakala, moram vzet s sabo kaj za brat
, po moji službi gremo pa na Gorenjsko...družinski piknik in bova verjetno povedala, da pričakujemo drugega
, če bo seveda jutri na pregledu vse OK. Mislim, da me ima močno na sumu, da sem
tudi moja mama, ki stalno spršuje, če kaj kolesarim (sicer zelo rada gorsko kolesarim, ampak to sedaj pač ne pride v poštev). jaz sicer še nekaj časa ne bi nikomu povedala (trenutno ve 8 ljudi...nekaj po "službeni" dolžnosti, nekaj ker so neposredno vprašali), ampak počasi bo treba...
Še en delovni dan, pa spet konec tedna, uživajte