Dan,
po megli je sedaj zunaj prav suepr dan. Jaz sem emglo izkoristila za spanje in spala do 9.30, je prav pasalo
Po tem sva šla pa v mesto, najprej na kavo, po tem na tržnico,
je šel kolesarit (to pa res pogrešam v nosečnosti, bom spet drugo leto pihala in sopihala
, ko bom čisto brez kondicije
), jaz sem pa pripravljal kosilo za jutri, mi je zadnjič ena na čveku iz prejšnje nosečnosti predramila apetite po polnjenji papriki, se mi zdi, da je lani sploh nisem jedal ,ker sem še dojila Manco. Tako da sem danes vse prirpavila in jutri samo še naredim omako in skuham paprike do konca
Kar se let tiče...jaz se mvedno računala, da bom imela prvega otroka do 30. leta, po tem so se pa v službi zadeve tako obračale, da sem rekla še to, pa še to...no in po tem sem bila stara 32. in bi bil ravno pravi čas, samo se je pa dete odločilo,da se pa njemu ne zdi pravi čas
in sva čakala in obupovala še naslednji dobri 2 leti, tako da sem bila stara 35, ko se je rodila Manca in sedaj sva se odločila, da poskusiva še enkrat, samo da tokrat brez stresa in obupovanja...in je ratalo, še preden sva se zadeve zares lotila
lusa in muzika sem včeraj govorila z znanko, ki je ginekologinja in je sama bila že 2x na AC in je rekla, da boli manj, kot če ti vzamejo kri iz prsta. Tveganje za ss je pa večje pri ženskah, ki imajo miome, po operacijah na maternici ali po drugih operacijah v trebuhu, če so že prej prsotni krči ali kakšne nepravilnosti maternice. Ona sama tudi dela AC in pravi, da v petih letih, še nikoli ni prišlo do ss po AC. Tako da sem kar malo pomirjena in bom šla z lažjim srcem čez 10 dni na AC
Ni bilo pa včeraj z mojim predčasnim odhodom iz službe čisto nič, ker se je vse komplicralo...tako da sem že skroaj delala nadure
Lepo izkoristite konec tedna in se tipkamo