Jaz sem si pa danes privoščila Angelsounds in sem bila prav presenečena kako dobro se pravzaprav sliši
. Še preden sem bila noseča, sem videla rekalmo in rekla, dabom zadevo nabavila, če bom še kdaj
, po tem sem pa kar odlašala in odlašala...no danes sva bili pa z Manco v Babycentru (in me je najprej skoraj kap, ker je čisto na galvo obrnjen in prenovljen
), sem šla pogledat malo nosečniške cunjice in ugotovila, da še vedno ne pašem v modele La Vie, kar nekako se mi obešajo na boke
, najbrž so kreirana samo za suhljate nosečnice, bo treba poiskati oblačila kje drugje. Vsekakor potrebujem kavbojke, dvoje hlače imam še iz prejšnje nosečnosti, pa za novembra potrebujem nakaj bolj elegantnega, ker bom imela eno predavanje.
Kar se pa sprehodov in zimskih otrok tiče...Manca je rojena decembra 2005 (tisto zimo je kar naprej snežilo in je bilo pošteno mraz), prvič smo bili zunaj, ko je bila stara 10 dni in po tem sva bili zunaj vsak dan, če le ni snežilo kot za stavo ali če ni bilo pod -10 stopinj, tako da se jaz zaradi tega sploh ne sekiram.
bo tako ali tako v zimskem pajacu, pa v mehki košari, pa še kakšno ovčko bomo dali spodaj in mu/ji mraz sploh ne bo mogel do živega
. Manca ni bila po takšnih sprehodih nikoli hladna, pa sva bili zunaj tudi po 2 uri. Zoprno je samo, ker ne moreš zunaj dojiti in moraš sprehode malo uskajevati in načrtovati glede na urnik hranjenja. Kar se tega tiče so bolj enostavni poeltni otroci, ko lahko dojiš kjerkoli in kadarkoli
lusa me veseli, da nimaš nobenih težav in je tvoje počutje OK, jaz po svoje že komaj čakam, da bo torek, da bo še to za mano
nana ne sekriaj se zaradi posteljice, sočveka iz prejšnje nosečnosti je tudi imela okrog 16. tedna ugotovljeno nizko ležečo posteljico, svetovali so ji počitek (kot da je to možno, če ima doma 18 mesečno razgrajačko
), ampak pri morfologiji se je posteljica že dvignila in sedaj nima nobenih težav kar se tega tiče
Zadeva srečanje: glede na odzive, se mi zdi, da nas je večina za to, da se dobimo septembra v Celju. Po mojem bom jaz največji komplikator, ker grem 17. na dopust, pred tem pa trikrat delam popoldan, tako da se število mojih prostih popoldnevov močno zoži, tako da bom zelo vesela, če se kmalu zmenimo, kdaj natančno bi se dobile (jaz ne morem 3., 12. in 13. septembra oziroma 12. bi lahko prišla v Celje tam nekje ob 17.30). Tako da povejte ostale, kdaj bi se dobile. Jaz tudi lahko še peljem kakšno Ljubljančanko, če katera potrebuje prevoz, sploh ni panike.