pozdravljene, so
, sploh vas ne dohajam, tako hitite s pisanjem :) lepo, lepo, samo me počasnele imamo več dela, da vse preletimo, kaj se s katero dogaja. pa še toliko nas je, da je preveč informacij, se bojim, hihi... kar gužvale se bomo po porodnišnicah januarja, že vidim...
trebušček tudi meni vztrajno raste, prav hecno je, ko te začne že malo motit pri gibanju, najbolj ga čutim, ko se vsedem... zaenkrat mi vsa nosečniška garderoba, ki sem si jo kupila v 8. tednu še ustreza, ko bo mraz pa bo treba spet denarčke iz pujska pobrati. vsaka stvar je cca. 40 EUR, če je za nosečko, prav NESRAMNO... sem pa v quelle-jevem katalogu naročila krasno svetlo modro trenirko za nosečke iz pliša in bo zelo prav prišla pozimi za doma....
trebuha si raje ne merim, sem pa kar malo zgrožena nad vztrajnim nabiranjem kilogramčkov, sem na 4kg+ v 19. tednu.... kje se to konča, če je pa še polovica pred nami?
danes sem klicala v dravlje za 3D UZ, ker mi je na NS povedala, da je najbolje v 20. tednu, po telefonu pa mi je rekla, da to delajo od 25. do 30. tedna in da naj pokličem v 23. tednu... verjetno se res že zelo lepo vidi in da je sedaj še prekmalu... bomo pa kmalu na morfologiji, potem pa v šoping, a ne? :)
vidim da ste žće vse v cunjicah in pleničkah, meni se pa še sanja ne... rajši gledam (samo gledam) vozičke :) ima katera že točno izbrano? ker bo mraz, bo treba kar full opremo nabavit, se mi zdi...
nimam nič krčev, pijem vsak dan donat zjutraj, ker če ga ne , me grozno muči zgaga. res pomaga 100 na uro.
lepo se imejte, držim pesti za vse nas, pa ne pozabite veliko piti, meni to kar nekako uide iz glave, potem se pa zvečer nalokam... pa sem ponoči 3-4krat na WCju, grrrrr