IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Le kje je naša tršica sayuri?
Evo me

. Danes sem si vse knjige prinesla domov, da bom pripravo doma napisala.

Ponavadi jo v šoli in imam potem mir.

Danes sem pa prav čutila, da me pogrešate in sem mogla po hitrem postopku domov.

Uf, so me mulci danes izmozgali.

Kot sršeni v osjem gnezdu so bili.

Ampak bo tud tega kmalu konec

.
Shuka, še enkrat čestitke za dva

. Nor občutek, a ne? JAz se vsake tolk časa malo med oblake zapeljem

in sanjarim. In potem se zavem, da sta v meni dve pikici in kar ne morem verjet.... Uf...že skoraj en teden je minil od ETja - madona gre hitro

. Lepo se crkljaj in se vidiva v kratkem
Bety upa
, tako mi je všeč tvoja pozitivna energija

Veliko bolj ti pristaja in vesela sem, da razmišljaš bolj optimistično. ej, pa ful hvala za un link. Je dost stvari not
Martinščica men je prav zanimo tukile na tej temi - se mi zdi, da kar vse punce poznam

Prav o tem sem enkrat že razmišljala.

Druži nas ista usoda, gremo skozi podobne postopke, vszpodbujamo se, bodrimo, tolažimo, se smejimo..... Vsekakor so naše misli in srca zelo podobna in vemo, kaj je naša želj, kam želimo, da nas pelje pot. Čeprav smo iz različnih koncev, smo enkako povezane. Se vam ne zdi?

Bluzim spet

Drugače pa pri emni ožji sorodniki vedo za oBMP, pa šef tudi, pa sem mislila da sam 2 sodelavki, pa sem včeraj od najmanj 10 dobila lepe misli in lepe želje

. Tako da....ve že pol Slovenije po moje.
Aja Shuka, sem se spomlna, kaj mam 19.6. Končni izlet. Celodnevni.

To pomeni, da spet ne bom ažurna na RRju cel dan in da boš morala spet ojre kurit in mi sms poslat
Mijavček, vem, da boli srček in prav j,d a svojo bolečino daš ven z jokom. Me smo te vedno pripravljene poslušat, pa karkoli napišeš - veselo ali man veselo stvar.
alia, jst sem tud imela vse drogiranje v ta zadnjo. Tud stopko. Dobro jo zapiči.
Zalazoya tud tebi hvala za uno stran. Je tud zelo fajna

. Kako se kaj počutiš?
Punce, kolk časa niste po ETju

? Pa čist resno vprašam.