writing-img

RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice

clock-img

05.07.2007, 21:31

clock-img

Anonimen

Sicer nisem vraževerna, ampak tole vam moram napisati: Se zbudim dva dni nazaj ponoči in čujem zunaj kako nekaj trka po deblu. Frdamana žolna, si mislim user posted image . Zaspim nazaj in ne mine ura, zopet me zbudi ta zvok. Zdaj me že pošteno jezi, ampak sem prelena, da bi zaprla okno.user posted image
Naslednje jutro razlagam, da zaradi žolne nisem mogla spati. Pa tast reče, da žolne ne trkajo ponoči (nisem pazila kaj smo se učili v šoliuser posted image ).
Še vedno se pogovarjamo o tem dogodku, nakar spet slišim ta zvok. Gledamo skozi okno in vidimo štorkljo, ki si gradi gnezdo na drogu, z odpiranjem in zapiranjem kljuna pa povzroča zvok, ki me zbudil prejšnjo noč.
Če to ni dober znak ....user posted image

clock-img

05.07.2007, 21:49

clock-img

Anonimen

Joj, šele sedaj sem videla, da se je javila Tosja.user posted image

Veš, tisti dan na ET smo bili vsi bolj umirjeni. Ampak res mislim, da je tvoj user posted image  sedel zraven mene. Da pa bosta 100 %, če sem bila jaz še podatki: oblečene sem imela kavbojke in črno majico (155 visoka in težka 45 kg - za zdaj user posted image ), mož nosi očala in ves čas sva nekaj klepetala.user posted image

clock-img

06.07.2007, 06:24

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

user posted image user posted image user posted image ,
roda,super!!
še ostale trepetalke..držim pesti!!!

clock-img

06.07.2007, 07:30

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

roda čestitke user posted image user posted image user posted image . Pa saj jst sem itak vedla, da boš user posted image . Dobrodošla v našem klubu user posted image . user posted image user posted image user posted image   TAle zgodbioca z žolno/štorkljo je pa zelo simpatična user posted image .

Dajmo še ostale trepetalke user posted image user posted image user posted image . Da res močno močno začinimo poletje z nosečkami user posted image

clock-img

06.07.2007, 08:01

clock-img

šemalo

pencil-img

186

punce, držim pesti, da ste vse user posted image  oziroma da to še boste!!!

bravo, le tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2007, 08:02

clock-img

šemalo

pencil-img

186

IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

punce dones sem spet tela testek tako močn +..da sm tako skakala...sploh ne morm vrjet...user posted image user posted image user posted image tko sm srečna...mačka roda in sve ostale upam da tudi ve kmalu zagledateuser posted image user posted image ..i m so happyyyy...user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM, VELIKO user posted image user posted image

clock-img

06.07.2007, 08:07

clock-img

šemalo

pencil-img

186

MEDICA, DAJ MI KAJ POVEJ O DROBNIČU....GA MAM TUD JAZ....JE PA FUL DOBR, DA TI JE V PRVO RATALO, A?

ENGA ZDRAVGA user posted image  TI ŽELIM.......................

clock-img

06.07.2007, 08:50

clock-img

macka27

pencil-img

276

RODA 17 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , JUHUHU, TRALALA , JUHUHU, ful sem vesela zate srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj, mene pa testek še čaka v torek.... upam da bo kaj?

Nushy

clock-img

06.07.2007, 09:25

clock-img

šemalo

pencil-img

186

user posted image seveda da bo, en veliiiiik user posted image

clock-img

06.07.2007, 09:29

clock-img

konina

pencil-img

989

Roda, čestitke. Tole povprečje je pa že kar lepo, kajne? Bo držalo, da je plodno leto. Uživaj v trenutkih sreče in se pusti razvajati.

Lp, Nina

clock-img

06.07.2007, 10:07

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Roda, braaaaavoooooooo! Čestitke in lepo pa zdravo user posted image  in cortkanga pa zdravega user posted image .

200% MAMI

clock-img

06.07.2007, 11:16

clock-img

*medica*

pencil-img

570

IZVIRNO SPOROČILO: šemalo

MEDICA, DAJ MI KAJ POVEJ O DROBNIČU....GA MAM TUD JAZ....JE PA FUL DOBR, DA TI JE V PRVO RATALO, A?

ENGA ZDRAVGA user posted image  TI ŽELIM.......................

šemalo mam ja drobniča ...drgač je ful ok...sam mi on ni del ne punkcije ne ET...ampak dr.zorn..drgač drobnič je ful direktrn sam je men čist ok...

clock-img

06.07.2007, 11:36

clock-img

alia

pencil-img

97

Roda iskrene čestitke in čim lepše priprave na rojstvo želim...user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2007, 11:51

clock-img

alia

pencil-img

97

Šemalo - tudi mene zanima kaj o dr. Drobniču - ne vem sicer še kdo bo naju sprejel in vodil skozi postopek v jeseni, sva se pa srečala z njim in se mi zdi zelo v redu. Nasprotno od dr. Reša namreč tu izveš vse potrebno (ali nepotrebno) brez živčnosti. Bi si pa zelo želela, da sva obravnavana pri dr. Zornu, saj vidim, da ima odlične rezultate. Ga pa osebno ne poznam.

clock-img

06.07.2007, 17:45

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

.... od danes grejem enouser posted image ... pa upam, da ostane z mano naslednjih 9 mesecev...... 

Drugače pa sem danes od vseh punc, ki smo imele skupaj punkcijo imela samo jaz ET, sem bila zelo vesela, da se je nekaj oplodilo,  pa istočasno žalostna, ko sem videla da drugim ni uspelo.

Mogoče (?) bomo imeli enega zamrznjenčka, a po vsej verjetnosti ne....

Poseg je bil res nežen, bila je zelo prijazna dr. P..... (žal si nisem zapomnila)...

tako toliko od mene...., sedaj sem med trepetalkami in navijačicami (to tazadnjo sem itak že od začetka).

Pozdrav vsem.

clock-img

06.07.2007, 18:20

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

gold fish,user posted image ,
zdaj pa čuvajuser posted image  in srečno...douser posted image !!
pestke!!

clock-img

06.07.2007, 22:21

clock-img

*medica*

pencil-img

570

gold fish user posted image user posted image user posted image srečno grej user posted image naslednjih 9 mesecev..user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2007, 07:10

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

gold fish, naj bo tvoji pikici toplo pri tebi user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2007, 09:15

clock-img

koala

pencil-img

5539

gold fish pridno se grejta še naslednjih 9 mescev.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

07.07.2007, 14:28

clock-img

konina

pencil-img

989

gold fish, dobrodošla med trepetalkami. Upam, da zdržita celih 9 mesecev.

Lp, Nina

clock-img

07.07.2007, 14:51

clock-img

konina

pencil-img

989

Jaz se pa odpravljamna dopust. user posted image user posted image user posted image  Gremo na morje in me kar lep čas ne bo domov. Upam, da bom vseeno uspela kdaj pa kdaj priti do interneta, da vidim kaj se z vami dogaja in da sporočim svoje rezultate. Upam, da pozitivne, čeprav me že malo dajejo občutki, da prihaja user posted image . No, upam, da je samo psiha. Lepo se imejte in držim pesti, da nam vsem uspe!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lp, Nina

clock-img

08.07.2007, 19:11

clock-img

*medica*

pencil-img

570

punce jutri grem na krvni test...tam pa bojo samo potrdili kar sama že vemuser posted image ..user posted image user posted image .srečno tudi ostalim...konina uživaj na dopustu..pa tudi ostale...user posted image

clock-img

08.07.2007, 21:43

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

punce koliko dni po ET test pokaže realno stanje - po 10 dneh ali že prej?  
Malo sem že firbčna, ampak bom že zdržala....
Me pa vsake toliko nekaj zbada spodaj, kot da se pripravlja M...., ampak kot sem brala vaše komentarje bi naj to bilo normalno..... 

Kako se sedaj sploh šteje ciklus? Moja zadnja M (prvi dan) je bila 7.6. .... Če se šteje, da je bila O nekje takrat kot stopka, to pomeni še cca 14 dni, da bi se naj tečka pojavila..... 

Pozdrav vsem....user posted image

clock-img

08.07.2007, 22:11

clock-img

Anonimen

Ribica, tudi moja zadnja user posted image  je bila 7.6., pa tudi špikalo me je kot pred tečko, pa imam kljub temu polno škatlo pozitivnih testov user posted image .
Ampak napihnjena sem kot da bi bila v 5. mesecu. Skoraj nič več ne morem obleči user posted image . Še sreča, da se jutri začne razprodaja, me bo user posted image  peljal po nakupihuser posted image .
Jaz sem naredila test 8. dan po ET in je pokazal +. Sama se moraš odločiti. Itak ti pa bo test pokazal user posted image user posted image , saj smo julij zelo dobro začele in tako se bo tudi nadaljevalo.
Tosja, a si prispela z user posted image ?

clock-img

08.07.2007, 22:23

clock-img

Lep.dan

pencil-img

12

Hoj, sicer sem bolj pasivna uporabnica tega foruma, ampak, ker sem trenutno tudi jaz v fazi nestrpnega cakanja, se mi zdi, da moram pocasi tudi jaz kaj napisati.
Kolikor vem, naj bi najobcutljivejsi testi pokazali nosecnost ze cca en teden po ovulaciji (jutranji urin), bi pa na tvojem mestu vseeno pocakala vsaj kaksnih 9-10 dni po ET, da ne dobis slucajno lazno pozitivnega rezultata zaradi injekcije beta HCG - stop injekcije. Ce si dobila dve ampuli (10000 i.e., mislim) traja cca 14 dni, da se izplavi iz telesa.  
Jaz sem test opravila vceraj, 10 dni po ET in je bil pozitiven, ampak kar tezko verjamem, ker me ze ves cas ful v krizu boli...Bom pocakala se na krvni test.

Ti pa kar potrpezljivo, pa ne se prevec opazovat, simptomov, enih in drugih je kar prevec. Mene je cist iz tira vrglo, sem bila ze prepricana, da ni nic, pa zdaj ni cist tako.
Drzim pesti!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem