in za zimo, ko je najbolj mraz pa Linollo fett zmešano z olivnim oljem in že nečim (aqua p.... ne znam prebrat). Pozimi je treba najbolj mastne kreme.
Aja1: a se lahk potrudiš in prebereš, kako se točn reče kremici; namreč, kupila sem Eucerin in

ful odgovarja za telo, za lička pa ne in bi s to poskusla. Mislim, da je nekaj takega svetovala alergologinja nam. Ce bo treba, bomo pa iskali dalje.
Tu v lekarni so zelo prijazni in so mi vse lepo razložili, razen o tej kremi nimajo pojma. Žal pa nimajo nobenih testerjev za te kremice, bom mogla še kam drugam vprašat, sam ne vem če b sreče. Če so pa te kreme tak drage, a ne?!
Natali07:A si že pogruntala, zakaj se gre :" Jaz sem dobila kremice od modre linije in od zelene (testerje v lekarni). Na modri piše pediater na zeleni pa atopik".
Tatam: Ne se sekirat za dojenje, tudi jaz ga ful podpiram in sem se tudi sama mučila na vse pretege, tako kot binabona, pa ni šlo. Kaj, ko sem mela samo obarvano vodo. Vse preveč ga poveličujejo in ti delajo slabo vest...bla,bla,bla. to je tvoja odločitev.
Zdaj pa moje vprašanje: a so se vam otroci tudi tak

-evo zmrdovali pri uvajanju nove hrane? No, saj mi smo že z mlekom (Pregominom)

silili, kr drgač ni hotu jest. Samo, ko so nam na bioresonanci rekli, da smo alergični na klor in da naj uporabljamo vodo iz izvira (ne iz pipe), vam povem, da naš Tian velik lepše je. No, še vedno mora bit fejst lačen!
To me skrbi, ker so mi rekli, da otrok že pokaže, kaj mu ustreza in kaj ne. Pa ne moreva samo jabolka jesti. Pa še to mi je začel pomalo ven pluvat. Zdi se mi, kot da naredimo en korak naprej, dva nazaj. Jooooooooooooooooooj!!!!!
Nam je bioresonanca dovolila jesti vso sadje, pa sem sama ugotovila, da Tianu banana pod nobenem pogojem ne ustreza. Tako da pazite na vse teste + tisto, kar sami ugotovite.
Pri nas je to toliko huje, ker se mu alergije ne pokažejo vedno na koži.
Držte se!