Tudi tebi Zima07 hvala za informacije in seveda dobrodošlico. Hvala bogu obstaja možnost, da se povežemo in si pomagamo. Jaz sem tega (čeprav zaradi nesrečnih alergij) ful vesela. Težko je biti osamljen v okolju, v katerem živiš, potem pa druge mamice "stokajo", ko kako noč ne spijo. Mislim, ne!
Tako,da mi je bilo kasneje žal, da nisem že prej vedla za ta dodatek, ker bi ga lahko dobili že 3 mesece prej, saj sem predložila izvide od njegove starosti 3 mesecev.
Natali07 - Torej ni pomemben datum testov za dodatek? Niso nic komplicirali, da so izvidi že stari?
Kaj pa za podaljšanje porodniške? Zdaj mi je pač na pamet prišlo, zato vprašam.
No, moram se pohvalit, da sem se malo pomirila. Me je to tak iz tira vrglo, kot da bi bilo konec sveta. PA NI!!!
Samo še to me zanima. Naš mali se je začel ful praskat po ušesih in danes sem zasledila, da ima čist rdečo uho, ampak ne zunanji del, vendar znotraj, kolikor se pač vidi. A je to tudi kak znak?
Ima še nekaj mozoljčkov po obrazu, mislim, da zaradi fruteka, ki sem mu ga dala pred testiranjem, sam se je koža že izboljšala.
Aja, to vam še povem: ko sem govorila s pediatrinjo, ki nas je nadzorovala v bolnici, mi je razložla, da možno alergije niti ne bom zasledila na koži ali pa v blatu, ampak bo to vse bolj notranje. Tak da si razlagam, da kot simptome oz. reakcije gledate tudi z vidika otrokovega obnašanja. Če ful odstopa.
No, toliko od mene. (Mogoč pa komu prav pride.)
Cav buc bav