writing-img

RE: Kaj mislite

clock-img

10.05.2007, 12:35

clock-img

srki

pencil-img

9222

Me pa res zanima, če je anonimna kaj spremenila mnenje o črvu z luknjicouser posted image .

clock-img

10.05.2007, 14:35

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

A anonimna se pa nič več ne javi user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

10.05.2007, 14:36

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

A anonimna se pa nič več ne javi

je drugje odprla nove teme in takouser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

10.05.2007, 15:41

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

A tista o sestrični je njena? Ko naj bi zanosila pri analnem?user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

10.05.2007, 15:44

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

A tista o sestrični je njena? Ko naj bi zanosila pri analnem?

user posted image user posted image user posted image  ne niti ne vem, ampak sem tako pomislila, ker zadnje čase same takšne berem.

Si me pa spet iz srca nasmejala in takouser posted image user posted image user posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

10.05.2007, 21:56

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

emika

IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

A tista o sestrični je njena? Ko naj bi zanosila pri analnem?

user posted image user posted image user posted image  ne niti ne vem, ampak sem tako pomislila, ker zadnje čase same takšne berem.

Si me pa spet iz srca nasmejala in takouser posted image user posted image user posted image .

KER?

clock-img

10.05.2007, 22:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

A anonimna se pa nič več ne javi user posted image user posted image

Nekaj časa sem si vzela, da sem vse to prebrala. Nasvetov ni prav veliko-no ne vem-edino, če jaz česa ne razumem, da je nasvet.
Še vedno imam enako mnenje, ampak zato še nisem za k psihiatru. Mogoče sem malo čudna, bolna pa sigurno ne. Moj mož jo meni liže, ampak ne vem kako jo lahko. Če bi bila jaz moški, jo sigurno ne bi.user posted image

clock-img

10.05.2007, 22:06

clock-img

Anonimen

Pa še nekaj: tista tema ni moja. Jaz sem odprla samo to, prej pa že dolgo nobene. Ne vem zakaj takoj, ko je nekaj nenavadnega, mislite, da se nekdo dela norca.user posted image

clock-img

10.05.2007, 22:54

clock-img

Anonimen

Pa vi ste vsi bolani ej.user posted image user posted image user posted image  kr neki.

clock-img

10.05.2007, 23:27

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, tvoj ti dokazuje ljubezen, s tem da ti jo liže, ne da bi morala kaj imeti gor na muci... Bogi  bogi bogi user posted image

clock-img

11.05.2007, 09:28

clock-img

snake

pencil-img

716

ja ma res bogi bogi ta tvoj možek.........ni lepšega kot moški in ženska naga v postelji al pa kje drugje, pri luči da se vse vidi v čudnih pozahuser posted image user posted image user posted image jezik gor jezik dol in grešššššššššššššššššššššššššššššššššššuser posted image

clock-img

19.05.2007, 23:09

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Meni so lepi, vsaj fantov, tudi prejšnja dva sta mi bila všeč, ampak ta mi je bolj, kaj češ, hehe, tudi dimenzije in oblika igrajo svojo vlogo... so pa različni in vsak ti ni všeč, kot ti ni všeč vsak nos. Saj ti ni treba it s tistimi, ki te odbijajo... Na črva me res ne spominja, nekak ni ne pravih mer, ne barve, ne konsistence... Ne vem, meni je všečuser posted image

Smrdi mi ne, saj se redno tušira, pred oralnim seksom se pa navadno tudi umije, če se ne, je pa to zato, ker pride spontano in ker si pač takrat sama to želim, si verjetno ne bi, če bi mi smrdel...

Moja spolovila - kaj pa vem, motijo me vsekakor ne, koliko so pa lepa pa res ne vem, saj jih niti ne vidim (zdaj sploh neuser posted image , ko sem visoko user posted image ...user posted image ), da bi si jih šla pred špegu gledat, pa še nisem probala, moram priznat... je treba nekaj za stara leta pustit, da mi ne bo dolgčasuser posted image ...

clock-img

19.05.2007, 23:48

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si prou vzela cajt in vse prebrala. Sem se tolk nasmejala, da me prav čelust pa trebuh boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svaštauser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem