IZVIRNO SPOROČILO: srček
Ronja, sem blond pa ne razumem na kaj se to nanaša
.
Jaz si ne želim, da bi mi moj bil pripravljen odpustiti varanje, prav tako ga tudi jaz nebi njemu.......
oprosti, sem pozabila napisat - nanašalo se je na to, da bi lahko prišli skupaj v taki temi, hehe:) Večni optimist, kaj češ
Ja, fajn je, da smo različni, tako si ti lahko najdeš partnerja, ki niti pod razno ne bi odpustil varanja, jaz pa takega, ki bi ga in obratno in
smo vsi štirje srečni
Se pa v glavnem strinjam s
slončico
.
poliloni, se strinjam, da je sigurno drugače, ko doživiš, ampak tjazi je postavil vprašanje, da je še vse hipotetični in se partnerja o tem samo pogovarjata... Po moje je prav, da se (pogovarjata oz. zmenita, ni se to treba vsak teden menit

). Dobro je vedet, kaj je za drugega nedopustno.
Zame recimo bi bilo nedopustno (ali kot pravi tjazi - kufri), če bi:
- spolno zlorabljal otroka
- jemal mamila ali bil zasvojen s kako legalno drogo in se ne želel it zdravit (če bi se želel pozdravit, pa bi mu poizkušala stat ob strani in spremenit vse slabo, kar ga je pripeljalo do tega)
- me udaril (izvzeti so primeri, da bi me s tem kakorkoli reševal, da bi ga jaz prva in da bi imela histeričen napad, ko bi me s tem tudi v bistvu zavaroval, da si sama ne bi kaj naredila, sicer si vse to bolj težko predstavljam na svoj karkater, ampak ajde)
IZVIRNO SPOROČILO: tjazi
Ce si zvest.. ker tko hocs.. ker mas tak filing.. ker je to edino mozno.. pol je to super..
Ce si zvest.. ker te je strah posledic.. ker potem lahko zvisis.. potem je brez smisla..
Pod tole se pa res podpišem!
Mene je strah samo tega, da bi se mu kaj zgodilo, mislim kaj hujšega. Zato sem vedno vesela, ko me pokliče z urgence - če sam kličen namreč vem, da je samo kaj polomljen ali zvit, kot vsake par mesecev in da bo vse ok - rajši vsake toliko ena mala bedarija (no, kakorkomu mala, ampak nič življensko ogrožujočega) kot pa enkrat ena res ornk štala... On ve za ta moj strah, ampak ker nimava kaj prav dosti naredit glede tega, se pač ne sekirava preveč

Pravi, da se mu ne bo nikoli nič zgodilo in ajde, mu verjamem
Sicer sem pa pripravljena oprostit marsikaj, sploh tistim, ki jih imam rada, če človek spozna napako in je ne misli ponavljat, ampak to pričakujem tudi nazaj...