IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96
Je pa tolk hecna ratala. Ful bi se objemala in lubčkala.....in to na zelo moker način
. Pa praska in grabi za obraz, lase, zobe,... Pa sebe za tamalo. Enkrat se je celo do krvi
. Ko je pokakana in na previjalni, moram še na njene rokice ful pazit, k ji uidejo glih tja, k ni treba.
Ej
Cappy, čist isto je pri nas

. Vse, kar si napisala, je do pike isto pri nas. Sploh pa tisto s tamalo

. Mater, se čofne po njej, pa roke direkt v kremo, preden ji plenico namontiram, kar je pa itak cela umetnost.
Res, v zadnjih 10ih dneh je tak divjak ratala, da se ji vsak dan sproti čudim. To skoz vse miga in brca! Tok je lušna, sploh se ne morem nagledat te živahnosti!
Aja
Tejč, bravo za Mašo za sedenje

. Pri nas se kar zlije potem na stran

.
Eca, bravo za nakup. Včasih paše, a ne? Pa čeprav pol mal denarnica švoh zgleda.
Jaz si bom pa eno kul bundo umislila. Sem zadnjič eno v Mangotu uočila, ampak sem jo šla kasneje probat, pa mi ni bla več všeč. Aja, pa jeanske! Nujno jih rabim. Nimam niti enih teh ta modernih, temnih. Pa bom verjetno še mal počakala, ker planiram še eno rundo Montignaca.
Bambina, meni se še vedno občasno vrti, slabo pa mi ni več. Je očitno pritisk v igri. Sem se pa zadnjič pogovarjala z mojo frizerko, pa mi je rekla, da se je njej čist isto zgodilo kot meni en dan pred VSM-jem (ko sem komaj vstala, slabost, huda vrtoglavica, bruhanje žolča, visok pulz in totalno nizek pritisk). No, in tud ona je bila do popoldneva že čist dobra-tko kot jaz.
Ne vem, jaz to povezujem z nizkim pritiskom. Hvala za skrb

.