IZVIRNO SPOROČILO: Putka
ajdaN, jaz sem danes Katjo v poscani plenici od cele noči v vozek prestavla. Je kar naprej spala, ko sva Vesno v vrtec pospremli, pa še ene 15-20 minut sprehoda je zdržala. Nevem katera mi je rekla, naj otroka v voziček dam pa alo na sprehod, ker naša bi tudi vsaj do 9h potegnila.
Saj vem - bi jaz lahko naredila isto, pa se mi po pravici povedano ne da

. Itak mi je pa tudi Lovro spal do osmih in preden sem ga spedenala in nafutrala je bila ura pol devetih. Pol sem pa itak samo še pol urce počakala, da se je zbudila, pol sva mogle pa že v mesto. Saj tale teden bojo bolj znosne temperature in bomo imeli več od sprehodov.
Rogljicek tudi pri nas je kriza z uspavanjem. Ampak probam zmerja tako, da je vsaj približno budna ko jo odložim - toliko da ve, da je v postelji zaspala. Da ni potem kriza ko se zbudi. Zaspi pa definitivno brez joške! To je pa ne bom navadla.
Pokonci jo tudi jaz že nosim, tudi spi dostikrat v lupinci, ker v košari protestira, ker nič ne vidi ven. Iz lupince pa lepo gleda okrog in kar sama od sebe zaspi. Potem je pa ne prestavljam, ker nikoli ne vem kdaj res trdno spi in je ne bom zbudila.
Po rokah bi se nosila, če bi jo pustili, pa po pravici povedano nimam časa za to. Pri tamalem sem si to še lahko privoščila, pa če bi bil Lovro starejši bi si tudi ob Ani, tako me pa tudi Lovro še zmeraj toliko rabi, da Ane zavestno nočem navadit na to.
Glede uspavanja imamo pa z Lovrom tudi srečo. Popije flašo, se obrne in zaspi. Tudi ponoči dostikrat malo pojokca pa potem sam od sebe zaspi nazaj. Pri dnevnem spanju ga pa tudi samo položim v posteljo, mu dam dudo, zdaj po novem mi reče čau-čau, pomaha se obrne in grem. Joka reeeees izjemoma! Zvečer nikoli, čez dan pa občasno. ČE bomo imeli še pri Ani tako srečo z uspavanjem bo SUPER!
Tole noč smo spet krasno spali. Zaspala je ob devetih, še malo prej, edla je ob treh - 5 minutk in spala skoraj do sedmih, spet mal pojedla in spala do pol devetih. Ma idealne otroke imam!!!
Zdajle pa oba spita dnevno spanje. Čeprav se bo Ana kmalu zbudila, ker že 3h ni jedla.
Mozoljčki so ji tudi že čisto izginili in zdaj ima prav lepo kožo.
Popoldne imamo pa še eno družinsko fešto - bojo spet vsi ven padal zarad otrok! Kot da ne bi nikoli nobenega videli

. Eh 3h bomo že zdržal, potem pa domov, spedenat otroke, spakirat za na vikend, zjutraj pa na lepše.
Tako da se lepo imejte, verjetno se tipkamo spet čez en teden.